ŠPIJUNSKE SLIKE

FOTO: NOVI VOLKSWAGEN Touareg uhvaćen na testiranjima, premijera zakazana za Frankfurt

Platformu dijeli s novim Audijem Q7 pa se očekuje smanjenje mase u odnosu na prošlu generaciju, a proizvodnja kreće već u studenom ove godine...
 Autoevolution

Nakon što su na tržište plasirali Tiguan te najavili crossover T-Roc, sljedeće što je u planu Volkswagenu je predstavljanje nove generacije Touarega. Trenutno obavljaju završna testiranja, ali pritom nisu uspjeli izbjeći špijunske fotografe koji su uhvatili novu generaciju s minimalnom količinom maskirne folije. Zasad je poznato da je, kao i dosad, platforma preuzeta s nove generacije Audija Q7, pa se očekuje smanjenje mase u odnosu na prošlu generaciju.

Foto: Autoevolution

Početak proizvodnje koja će se odvijati u Slovačkoj zakazan je za 11. mjesec, što znači da bi premijera za javnost trebala biti na salonu u Frankfurtu. Iako motori još nisu objavljeni, pretpostavlja se kako će najtraženija verzija biti opremljena 3.0 TDI dizelašem uparenim s 4Motion pogonom na sva četiri kotača. U ponudi bi se trebao naći i 2.0 TSI motor kao i hibridna verzija. Više detalja bit će poznato s približavanjem spomenutog salona u Frankfurtu, a dotad nam ostaju ove špijunske slike koje pobliže otkrivaju kako bi treće generacija mogla izgledati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:53