EKSKLUZIVNO NA AUTOKLUB.HR

FOTO, VIDEO GUMBALL 3000: OVAKO JE IZGLEDALA luda vožnja od Zagreba do bisera Jadrana Dubrovnika

Naš suradnik Crospotter13 jučer je s Gumballerima stigao u Dubrovnik, a danas je na redu dionica do Tirane
 crospotter13

Jučer je Gumball 3000, najpoznatija karavana ovog tipa na svijetu posjetila Lijepu našu. Više od 100 ekskluzivnih automobila projurilo je po autocesti A1 na putu iz Budimpešte do Dubrovnika. Naš reporter Crospotter13, koji će pratiti Gumball sve do Mykonosa, donosi prve dojmove.

Prvi "checkpoint" na jučerašnjoj ruti koji se do zadnje trena držao tajnim bio je ručak u tvornici Rimac automobila. Svi sudionici imali su prilike razgledati tvornicu i osvježiti se prije odlaska do 600 kilometara udaljenog Dubrovnika. U razgovoru s nekoliko timova koje smo sreli po putu otkrili smo kako su oduševljeni našim cestama i pogledima na završnim dijelovima puta do bisera Jadrana- Dubrovnika!

crospotter13

Ovdje su imali party u popularnom klubu Revelin, a nastupao je u jedan od sudionika- DJ Afrojack koji dionicu od Rige do Mykonosa vozi u Ferrariju 488. Pogledajte kako je to sve otprilike izgledalo na autocesti A1:

Danas ova karavana superbrzih jurlicia kreće u Tiranu, a prije toga će stati na ručku u Porto Montenegru. Naš suradnik Crospotter13 nastavlja pratiti ludu kolonu i donosi daljnji izvještaj i detaljan pregled svih automobila sa ciljne ravnine u Tirani.

crospotter13

Foto: Crospotter13

Nakon Tirane preostaje još noćenje u Ateni prije odlaska na grčki otork Mykonos gdje cijela parada završava.

Gumball 3000

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:22