BUDUĆNOST TUNINGA

PAPRENI ELEKTRIČAR: POTPUNO NOVI Nissan Leaf II već dobiva NISMO verziju!

Osim vizualnih dorada, Leaf Nismo Concept opremljen je sportskim ovjesom i novim sportskim gumama, kao i "dorađenim sustavom" koji omogućuje trenutni odaziv na gas pri svim brzinama. Više detalja bit će poznato na salonu u Tokiju gdje će biti premijera za javnost...
 Nissan

Nissan je objavio slike noviteta koji će premijeru za javnost imati na nadolazećem salonu u Tokiju. Nissan Leaf Nismo Concept vrlo je zanimljiv koncept budući da Nismo označava sportske Nissanove modele, dok je Leaf, na čijoj smo nedavnoj svjetskoj premijeri i sami prisustvovali, najprodavaniji električni automobil na svijetu. Što će Nismo odjel napraviti na novom Leafu? Zasad je poznato da automobil izgleda puno agresivnije, pa tako ima izraženije odbojnike, difuzor, nove naplatke kao i crvene detalje koji daju do znanja da je riječ o Nismo verziji.

Foto: Nissan

U unutrašnjosti također vlada sportski dojam, budući da Leaf Nismo ima odsječeni volan presvučen kombinacijom alkantare i kože, a tu je i mnoštvo crvenih detalja uključujući crveni "Start" prekidač s kojim vozač pokreće ovu električnu jurilicu. Uz vizualne dorade, Leaf Nismo opremljen je sportskim ovjesom i novim sportskim gumama, kao i "dorađenim sustavom" koji omogućuje trenutni odaziv na gas pri svim brzinama. U svakom slučaju, zanimljivo je vidjeti tunerski uradak električnog automobila. Nissan će nam više detalja otrkiti 25. listopada kada kreće salon automobila u Tokiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 02:40