NAGRADNA IGRA

Pošalji SMS na 60141 i osvoji legendardni Renault 4!

    AUTOR:
    • Arhiva

  • OBJAVLJENO:
  • 28.10.2011. u 12:43

Slanjem samo jedne SMS poruke možete postati vlasnikom legendarne Četvorke i ponovno se uvjeriti u zabavan duh jednog od najupečatljivijih automobila prošlog stoljeća

Rođendan vrijedi proslaviti pa makar bio i pedeseti. Posebno kad je riječ o legendarnom modelu poput Renaulta 4, koji se pojavio 1961. i u 33 tržišne godine prodao u čak 8,135.424 primjeraka. Dovoljno za treće mjesto u povijesti autoindustrije...

I što učiniti? Kako puhanje svjećica na torti nije naš stil, za rođendansku zabavu osmislili smo nagradni igru, u kojoj najsretnijem poklanjamo ni manje i više nego zabavno oslikan original. Proizveden 1989. u obližnjem Novom Mestu, najsretnijem sudioniku naše nagradnjače osigurat će uživanje u danas već zaboravljenim disciplinama poput paljenja motora čokom, pomicanja stakala kao kod staromodnih vitrina i izmjene stupnjeva poznatim kišobranom. Treba li bolja pozivnica?

SMS kao srećka

Želite li sudjelovati u nagradnoj igri trebate poslati SMS s ključnom riječi RENAULT i svoje osobne podatke (ime, prezime i adresa) na broj 60141 (2,40 kn/ poruka, PDV uključen). Nagradna igra traje do 22. studenog 2011. u 10 sati, a dobitnike ćemo objaviti u Auto klubu broju 655., kao i na portalu www.autoklub.jutarnji.hr (25. studenog 2011.)

30 Cool majica

Osim glavnom nagradom, 30 najsretnijih povodom rođendana legandarne Četvorke častimo i prigodnim pamučnim majicama, oslikanima prepoznatljivom karoserijom Renaulta 4.

Sretni dobitnicu su:

Renault 4 osvojio je g. Maks Kamenšek.

30 Cool majica osvojili su:

Dean Fadel

Josip Lasan

Robert Kordić

Zdravko Naletina

Alan Zoubi

Biserka Kuštura Horvat

Darko Bobić

Ivana Gojšalić

Danijel Govednik

majica Nino Gregurin

Ivica Jursetić

Alen Pokrajčac

Darko Jajetić

Dino Marušić

Dražen Jarnević

Goran Mudronja

Hrvoje Tučaković

Ivan LJiljan

Jadranko Alavanja

Joško Šolić

Karlo Srketić

Karlo Vlašić

Marijan Ljubetić

Zlatan Seferović

Marko Pavlović

Michael Nikolić

Miroslav Mihelčić

Rajko Marciuš

Tea Tanković

Tena Radijević

Tagovi

Izdvajamo