NOVI PORTAL

Stigao je tunirani Autoklub.hr! On je brži, bolji i moderniji –istražite ga i uvjerite se sami!

Nakon (pre)dugih osam godina, darujemo vam novi portal, neusporedivo ljepši, pregledniji i moderniji od dosadašnjeg, ali podjednako sadržajan i zanimljiv

Prije punih osam godina posljednji je put redizajniran naš portal, a sada vam s ponosom predstavljamo vam novi, bolji i brži Autoklub.hr kojeg smo izgradili zajedničkim snagama - naime, donedavno ste mogli pratiti „stari“ i „novi“ portal, a u tom periodu transformacije zaprimali smo vaše prijedloge i želje na kojima smo vam iznimno zahvalni jer smo na temelju njih radili promjene.

Dodali smo nove sadržaje

Novom portalu,dizajn je moderniji, učitavanje brže, a i sadržaj je dodatno obogaćen. Postojećim rubrikama Aktualno, Testovi i Rabljeni pridodali smo četiri nove – Putopis, Vremeplov, Servis te zabavnim i zanimljivim sadržajima bogatu Garažu. Uz to, sadržaj smo učinili preglednijim, s jasno istaknutim najvažnijim vijestima, fotogalerije sadrže puno veće fotografije, kakve uostalom automobili i zaslužuju, a čitav je portal sada prilagođen i mobilnim telefonima, što je bila najveća boljka starog portala.

Autoklub.hr na mobitelima

Novi portal napravljen je u responsive tehnologiji, što znači da mu korisnici mogu pristupati s različitih uređaja – računala, tableta te mobilnih telefona. Budući da se radi o jednoj platformi, a ne dvjema kao do sada, sada i korisnici mobilnih telefona, osim vijesti i događaja, mogu pregledavati i ostale povezane sadržaje koji su dosad bili rezervirani isključivo za desktop verziju portala. S obzirom na promjene koje se uvode, korisničko iskustvo nedvojbeno je bolje u što ćete se uvjeriti prilikom prvog dolaska na portal putem mobitela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:00