MOTO RIS

VRIJEDNA OBLJETNICA Hrvatsko-švedski zlatni pir obitelji Ris i Volvo

Zagrebačka tvrtka Moto-Ris već je 50 godina ovlašteni servisni i prodajni partner ugledne švedske marke i time jedan od najdugovječnijih igrača europske auto scene. Kapa dolje!
 Ris

Zagreb, 141117.
Oreskoviceva 3b.
Prodajni auto salon Moto Ris Volvo.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
CROPIX

Moto-Ris je dobro poznato ime svim ljubiteljima Volvo automobila. Nekad skromna zagrebačka automehaničarska radionica, a danas jedan od najmodernijih ovlaštenih prodajno-servisnih centara ugledne švedske marke, nezaobilazna je adresa za kupnju i održavanje Volvo modela, ali i rijedak primjer dugovječnosti i u europskim okvirima auto industrije.

Ris

Ovih dana slavi naime, 80 godina postojanja! Još davne 1937. Ivan Ris je u zagrebačkoj Kranjčevićevoj ulici otvorio malu radionicu za opći popravak i održavanje auta, a trud i znanje nisu ostali nezamijećeni i 1967. stiže i ugledan status ovlaštenog servisa za - Volvo. Bio je to iskorak u ozbiljniji business, kojeg je tada već bio vodio Ivanov sin Branko.

Ris

Štoviše, od 1992. kreće i službena prodaja modela Volvo, kao potvrda kvalitetnog i kompletnog pristupa poslu. Selidba na sadašnju lokaciju u moderno opremljen prodajno-servisni centar u Oreškovićevoj ulici u Novom Zagrebu slijedi 2006., a tvrtku danas uspješno vodi Bruno Ris, unuk osnivatelja tvrtke, djeda Ivana. Štoviše, u posao ulazi i sin Krešimir, sada već četvrta generacija poduzetne obitelji Ris.

Zagreb, 141117.
Oreskoviceva 3b.
Prodajni auto salon Moto Ris Volvo.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:19