TUNING

ŽUTA NAPAST: BMW M4 Cabrio dorađen od strane AC Schnitzera idealan za one željne pažnje!

Nije poznato je li njemački tuner pojačao motor, no za vizualni dojam brine se mnoštvo karbonskih i aerodinamičnih dodataka, a da svuda okreće glave zaslužan je novi ispušni sustav
 Abu Dhabi Motors

BMW M4 kabrio u žutoj boji sam po sebi okreće poglede svih prolaznika, ali nekima ni to nije dovoljno. Tu uskače njemački tuner AC Schnitzer koji nudi vizualne dorade. Aerodinamični paket sadrži karbonske elemente, spliter te bočne pragove koji pridodaju agresivnosti ovog modela. Tu su i dobro poznati Schnitzerovi naplatci, a da vizualni dojam prati i zvuk brine se novi ispušni sustav. Vozač zvuk može regulirati uz pomoć ugrađenih "klapni", pa tako M4 može biti diskretan (barem po zvuku) dok s druge strane s otvorenim klapnama nigdje ne prolazi nezamijećeno. Zasad nije poznato ima je li motor dodatno pojačan.

Foto: Abu Dhabi Motors

U unutrašnjosti se uz karbon ističu žuti elementi. Možemo pretpostaviti kako bi ovaj dorađeni mogao naći svoje kupce u gradovima poput Dubaija i Londona gdje su sportski automobili najobičnija pojava, pa se tek s nekim neobičnim vizualnim paketom ili bojom (što je slučaj kod ovog modela) mogu isticati u prometu. Tome u prilog ide i činjenica kako je ovaj model jedan od ponuđenih primjeraka salona u Abu Dhabiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:35