BENTLEY BENTAYGA LE MANS EDITION

FOTO: OVAJ VIZUALNI PAKET za dizelsku Bentaygu stoji 300 tisuća kuna!

Tuning kuća Kahn Automobiles odlučila je vizualno doraditi Bentaygu. Uz mnoštvo karbona i vizualnih elemenata u oči odmah upada stražnji spojler koji se nikako ne uklapa u linije ovog SUV-a
 Kahn Automobiles

Bentley Bentayga vjerojatno je najluksuzniji SUV na svijetu i čak je i zahtjevnim bogatim kupcima dovoljno ekskluzivna i luksuzna. Ipak, u engleskoj tuning kući Kahn Automobiles ne slažu se s time. Oni su naime odlučili dodatno doraditi Bentaygu. Dorade su vizualne, pa se tako ova Bentayga službenog naziva Le Mans Edition ističe 23-inčim naplatcima, novim odbojnicima i spojlerom straga. Upravo je spomenuti spojler izazvao različite reakcije, a mi moramo priznati kako se nimalo ne uklapa u dizajn automobila. Tuning kuća Kahn Automobiles nadalje je odlučila je sav krom zamijeniti crnim elementima i presvući Bentaygu u matiranu crnu foliju. Čak su i nastavci ispušnog sustava stavljeni u sjajnu crnu boju.

Foto: Kahn Automobiles

U unutrašnjosti se također eksperimentiralo, pa će vozač i putnici moći uživati u novim sjedalima sa "3D crnom kožom". Ispod poklopca motora nalazi se serijski dizelaš snage 435 KS. Iako je ovaj tuning ionako ekskluzivnog i luksuznog terenca prilično nepotreban, sigurni smo kako će Bentayga Le Mans Edition pronaći svog kupca koji će morati iskrcati 191 tisuću eura. Ako uzmemo u obzir da u Engleskoj Bentayga stoji 150 tisuća eura, dolazimo do zaključka kako za ovaj vizualni paket treba izdvojiti 300 tisuća kuna. S Iako je ovaj model kao stvoren za nogometaše Premiershipa, jedan od igrača koji ga sigurno neće moći voziti je Rooney kojem je danas oduzeta vozačka na 2 godine zbog vožnje u pijanom stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:52