PONOVO U SEDLU

LUDI TROJAC SE VRAĆA NA EKRANE: Objavljene prve slike sa snimanja druge sezone Grand Toura

Što nas čeka u idućoj sezoni TV spektakla The Grand Tour zorno pokazuju fotografije sa snimanja koje je objavio Amazon
 Amazon

Amazon je objavio nove slike kojima najavljuju drugu sezonu popularne emisije "The Grand Tour". Početak emitiranja očekuje se krajem ove godine, a dotad iz ovih slika možemo zaključiti što nas sve očekuje. Sigurno je i da će uskoro izaći i prvi službeni trailer. Zasad znamo da su Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May posjetili Colorado, Dubai, Mozambik, Dubai te naravno Hrvatsku u kojoj su scene snimali u okolici Zadra i Paga o čemu smo već pisali.

Foto: Amazon

Prema zasad dostupnim slikama ne sumnjamo kako će nova sezona biti puna urnebesnih pothvata poput vožnje tenka u Dubaiju, a posebno nas zanima i kako će se i uz koje komentare prikazati cijela priča s nesrećom Hammonda u Rimačevom Conceptu One.

Amazon

Novost u odnosu na prošlu godinu je izostanak turneje sa šatorom. Naime, šator će i dalje biti prisutan, ali trio neće u njemu obilaziti svijet i voditi emisiju iz različitih gradova, već će biti statičan, a nalazit će se u engleskom Costwoldu. Producent emisije Andy Wilman izjavio je kako su se na taj potez odlučili zbog "bolnih zglobova" i ukupne starosti trojice voditelja (158 godina). Podsjetimo, prva sezona oborila i jedan "neslavni" rekord postavši najskidanija serija na svijetu zbog čega je Amazon izgubio desetke milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:51