LAFERRARI APERTA U AKCIJI

VIDEO: Ovako izgleda driftanje sa 3 milijuna eura vrijednim Ferrarijem

Mnogima dobro poznati korisnik Instagrama Powersliedlower odlučio je provozati svoju LaFerrari Apertu na svoj omiljeni način- u boku!
 Instagram screenshot

Ferrari LaFerrari Aperta predstavlja jedan od najskupljih automobila današnjice. Riječ je o LaFerrariju bez krova koji je ograničen na samo 209 primjeraka koji su, naravno, odmah rasprodani, i to na način da su iz Ferrarija uputili 209 poziva u kojima se najbitnijim kupima ponudio ovaj model. Ne treba ni napominjati kako su svi dali potvrdan odgovor. Ipak, često se događa da takvi automobili svoj životni vijek na kraju provedu u garaži kolekcionara i naprave tek neznatan broj kilometara, ili završe na oglasniku i donesu vlasnicima enormne zarade (jedan primjerak na oglasniku prodaje se po cijeni od vrtoglavih 7 milijuna eura), no to nije slučaj sa ovim vlasnikom. Popularno sebe naziva Powerslidelover, a kada pogledate video bit će vam jasno i zašto. On je svoju jurilicu odlučio u ranu zoru provozati po zavojitoj cesti u Dolomitima, a isječak kako je to izgledalo možete pogledati ovdje:

Inače, vlasnik je poznat po nevjerojatnoj kolekciji automobila među kojima treba istaknuti Porsche 911R, 2 LaFerrarija (običan i Aperta), Ferrarijeve modele F40 i F50, Lamborghini Aventador SV...

Instagram

Da stvar bude bolja, većinu svojih jurilica vozi redovito i na način na koji su stvorene da se voze, pa je tako gotovo sve automobile provozao po trkaćoj stazi.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:32