SEDAM GENERACIJA MODELA 911

VIDEO: POGLEDAJTE EVOLUCIJU Porschea 911 od početaka do milijuntog primjerka

Povijest je počela prije 54 godine s prvom generacijom modela, a Porsche je na svom YouTube kanalu objavio video evolucije modela 911 koji je prije dva tjedna milijunti put izašao s proizvodne trake
 Youtube screenshot

Sa proizvodne trake Porschea nedavno je izašao milijunti primjerak kultnog modela 911. Osim činjenice da je riječ o najuspješnijem sportskom automobilu svih vremena, možda još zanimljiviji je podata da je čak 70 posto proizvedenih primjeraka modela 911 još uvijek na cesti, odnosno svakodnevno se vozi po prometnicama, što dokazuje pouzdanost ovog modela. Povijest je počela prije 54 godine, 1963. s prvom generacijom, a Porsche je na svom YouTube kanalu objavio video evolucije modela 911. Tako se mogu vidjeti sve generacije kao i broj prodanih primjeraka po generacijama. Pogledajte kako to izgleda:

Milijunti primjerak proizveden je prije 2 tjedna. U Porscheu su odlučili jubilarni primjerak poslati u Porsche muzej u Stuttgartu, ali će prije toga odraditi niz putovanja po značajnim lokacijama. Tako će proći ceste po Škotskom visočju, odvoziti nekoliko krugova po legendarnom Ringu, a pojurit će i na nekoliko poznatih prometnica u SAD-u i Kini.Porscheu svakako treba čestitati jer postići brojku od milijun primjeraka s ovakvim modelom je uistinu impresivno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:34