RISKIRAO ŽIVOT

VIDEO: PORSCHEOM pobjegao naoružanom otmičaru

Evo razloga zašto je loša ideja voziti Porsche 911 na ulicama Johannesburga, najnaseljenijeg grada Južnoafričke Replublike u kojoj otmičari dnevno otmu oko 40 automobila
 Youtube screenshot

Ovaj video prikazuje jednog vrlo hrabrog vozača Porschea 911. Zašto hrabrog? Već sama činjenica da vozi Porsche 911 u Johannesburgu, najnaseljenijem gradu Južnoafričke Republike u kojoj se dnevno zabilježi oko 150 različitih krađa i razbojstava, odnosno 40 otmica automobila, čini ga poprilično hrabrim. A kada je ovu crnu statistiku okusio na vlastitoj koži, odlučio se na prilično neočikivani potez. Naime, kada je otmičar u njega uperio pištolj i tražio da mu preda jurilicu, brzom reakcijom uspio je pobjeći. Cijeli incident uhvatile su kamere.

Na početku možemo vidjeti kako vlasnik s Porscheom dolazi na kućni prilaz, a iza njega se nalazi BMW Serije 3 u kojem se nalaze lopovi. Jedan od njih izlazi iz BMW-a i s pištoljem u ruci kreće prema Porscheu. I dok bi većina ljudi u tom trenutku izašla iz auta i nadala se kako će policija naknadno naći kradljivce, to nije bio slučaj ovdje. Vlasnik je očito u svom retrovizoru uočio otmičara, te je odlučio krenuti punim gasom unazad. Usput je udario u BMW, ali uspio se izvući i pobjeći. Šteta na njegovom braniku sigurno je bolja od gubitka cijelog automobila. Vlasnik zasigurno gaji veliku ljubav prema svojoj jurilici budući da je riskirao život kako bi ostala u njegovim rukama. Pogledajte kako je to izgledalo:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:10