BROJ 620

Otkrivamo kako voziti Ferrari za 60 eura i tko u Hrvata najviše pije!

Sjeli smo za upravljač nove jurilice 'propetog konjića' - Ferrari 458 Italia kao i vozili Nissan Juke, Kia SPortage, Fiat 500C Twin Air, Infiniti FX 30d te Volkswagen Amarok. Istražili smo za vas kako se voziti u Ferrariju za 60 eura te kakvi su Hrvati za upravljačem.
 Elvir Tabaković

U novom broju ekskluzivno razotkrivamo budućeg Twinga koji se po prvi puta u potpunosti odriče konfekcije. Uz to najavljujemo novi BMW X3 koji je napokon pronašao svoje mjesto u X-obitelji kao i Peugeotovu novu limuzinu 508.

Sjeli smo za upravljač nove jurilice 'propetog konjića' - Ferrari 458 Italia kao i vozili Nissan Juke, Kia SPortage, Fiat 500C Twin Air, Infiniti FX 30d te Volkswagen Amarok.

Od testova vas čekaju nova ljepotica od Alfe Romeo - Giulietta 2.0 JTDm-2, Toyota Auris 1.6, Mazda 6 2.2 CD 165 te minijaturni Suzuki Alto.

Istražili smo za vas kako se voziti u Ferrariju za 60 eura te kakvi su Hrvati za upravljačem.

U rubrici Vremeplovu donosimo priče o ludim automobilističkim izumima, a intervjuirali smo Kena Blocka, čovjeka koji je svojim načinom vožnje oduševio internet, ali i ljubitelje automobila.

Sa sportske strane, nudimo vam pregled Moto GP-a i povratak Valentina Rossija nakon loma noge te reli u Bugarskoj. Pitamo se odustaje li Michael Schumacher od Formule 1 na kraju sezone te donosimo pregled VN Velike Britanije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:40