NEGIRA OPTUŽBE

BESRAMNI GRADONAČELNIK 'Nisam tražio oralni seks, toga imam dosta kod kuće!'

Ford je sve negirao u razgovoru s novinarima

Gradonačelnik Toronta ispričao se za još jedan u nizu incidenata, ovaj put zbog opcenih izjava na televiziji nakon optužbi da je od jedne suradnice tražio oralni seks. "Koristio sam neoprostivo proste riječ u razgovoru s reporterom, izjavio je Rob Ford, no ustvrdio je kako će tužiti zbog klevete i osobe koje su iznijele tvrdnju o oralnom seksu kao i njegoev zaposlenike koji su policiji svjedočili da su ga vidjeli kako ispija čitavu bocu vodke, šmrče kokain i odlazi s mogućom prostitutkom u noć.

VIDEO: GRADONAČELNIK TORONTA U NOVOM SKANDALU Mrtav pijan prijetio smrću!

Ford je sve negirao u razgovoru s novinarima, no ostavio ih je u šoku kad je komentirao navode o traženju oralnog seksa od suradnice. "Sretno sam oženjen čovjek i toga dovoljno dobivam kod kuće, otkrio je Ford reporterima koristeći nepristojan riječnik. Nakon toga u pratnji supruge Renate, koja se prijašnjih mjeseci i godina praktički nije pojavljivala u javnosti, na press konferenciji se ispričao za novi ispad.

"Napadnu je moj integritet kao oca i supruga i to je bila crvena linija. Reagirao sam impulzivno u svojem odgovoru, opravdao se, u dosadašnjem stilu, gradonačelnik. Javnost je izvijestio i kako prima pomoć liječnika zbog svojih problema s alkoholom, no svejedno ne odustaje od zadražavanja ureda gradonačelnika. "Kao da nije svjestan sebe i nema ni trunke karaktera i morala. Nevjetrojatan je, izjavila je jedna od zastupnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:43