POVJERIO SE NIJEMCIMA

SAN IVICE OLIĆA POSTAO TEŠKA NOĆNA MORA Odluka je napokon pala: 'Devedeset posto sam siguran da odlazim'

HAMBURG, GERMANY - JANUARY 31: Ivica Olic of Hamburg runs with the ball during the Bundesliga match between Hamburger SV and 1. FC Koeln at Imtech Arena at Imtech Arena on January 31, 2015 in Hamburg, Germany. (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)
 Martin Rose / 2015 Getty Images

Hrvatski veteran u redovima HSV-a Ivica Olić u siječanjskom će prijelaznom roku potražiti novi klub.

Otkako je Bruno Labbadia preuzeo klub u travnju Olić se nije previše naigrao, pa će tako 36-godišnji napadač u drugoj polovici sezone braniti boje novoga kluba.

"Već sam razgovarao s Hamburgom i napravit ću to ponovo nadolazećih dana. Tražim rješenje. 90% je sigurno da ću otići negdje drugdje ove zime“, rekao je Olić za Sport Bild.

"Napravit ću sve što mogu da osiguram da mogu igrati u drugoj polovici sezone. Sve je trenutno moguće i otvoren sam za sve, čak i odlazak u inozemstvo“, dodaje brzonogi Hrvat iz Davora.

Olić se u HSV vratio u ciječnju, a tada je rekao kako mu je san okončati karijeru u klubu. Taj se san, međutim, pretvorio u noćnu moru, pa je tako ove sezone skupio tek šest nastupa kao zamjena iako je prošle sezone po dolasku iz Wolfsburga bio prva opcija.

Ne treba posebno naglašavati kako Olić neigranjem riskira i gubitak mjesta u hrvatskoj reprezentaciji na popisu putnika za Euro u Francuskoj, pa je odlazak svakako logična opcija. Zasad je poznato da su interes pokazali Stuttgart, Trabzonspor i Seattle. Dojam je da bi Olić najradije ipak ostao u Njemačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:45