PETO IZDANJE

JEDNA OD NAJVEĆIH HOTELSKO-INVESTICIJSKIH KONFERENCIJA U EUROPI Adria Hotel Forum održava se 8. i 9. veljače u zagrebačkom hotelu Sheraton

 Goran Mehkek/Hanza Media

Jedna od vodećih hotelsko-investicijskih konferencija u Europi, Adria Hotel Forum (AHF), održat će se po peti put 8.- 9.veljače u hotelu Sheraton u Zagrebu na temu INVESTments in hotel industry: DEVELOPMENT AND BEYOND.

Ove godine Forum je potvrdio svoj status vodeće europske konferencije obzirom da na istoj gostuju globalni investitori i potpredsjednici razvoja za Europu najvećih hotelskih menadžment kompanija. Tako će osvrt na događanja u Europi i svijetu u posljednjih nekoliko godina i predviđanja daljnjeg razvoja hotelske industrije dati Patrick Fitzgibbon (Hilton Worldwide) i Max Cergneux (Choice Hotels), kao i voditelj sektora razvoja hotela i resorta Marc Finney (Colliers International). Sa strane investitora, Keith Evans (Starwood Capital), Frank Reul (Orbis) te Giannis Markogiannis (Stathis Group – Aman Resort) osvrnut će se na mogućnosti i prepreke pri investiranju u hotelsku industriju u regiji.

Kao bitan segment razvoja turizma uvijek se spominje razvoj infrastrukture pa tako upravo na navedenu temu dolaze Ivan Oreč (Eurowings, koji je upravo prije par dana najavio nove letove za Hrvatsku) i Margaret McNeil (Edinburgh Tourism Action Group) s kojima će se razgovarati na koji način Hrvatska može pojačati svoju avio povezanost, odnosno čuti primjer Edinburgha, koji je u kratkom vremenu postao jedna od vodećih europskih turističkih destinacija, upravo zajedničkim radom svih djelatnosti vezanih uz turizam.

AHF ove godine broji preko 50 panelista, od kojih veliki broj dosad nije posjetio Hrvatsku, a dolaze ovom prilikom kako bi se upoznali s mogućnostima za ulaganje ili kako bi predstavili primjere dobre prakse.

Slijedom događanja u svijetu, Hrvatska i zemlje regije trenutno su u mogućnosti pozicionirati se kao vodeće turističke destinacije te definirati svoj smjer razvoja za buduće godine. Upravo o tome koje smjernice se trebaju implementirati, razgovarat će se na ovogodišnjem Forumu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:53