try{code}catch

Kreću prijave za drugi Combisov hackathon, najbolji timovi će biti zaposleni u njihovom internom startupu

Mladen Maras, Combis
 Arhiva / Combis

Iz Combisa su najavili da kreću u pripreme drugog izdanja 24-satnog natjecanja u programiranju try{code}catch u sklopu kojeg planiraju pronaći i zaposliti nove timove za njihov interni startup Neostartup.

"Hackathon organiziramo po drugi puta, ponovno sa željom da okupimo najbolje studente programere na jednom mjestu, dobro se zabavimo i stvorimo nešto novo, inovativno i korisno. Za razliku od prošle godine, kada smo imali konkretne zadatke, novi hackathon donosi i novi koncept koji ima veći naglasak na kreativnost", najavio je Mladen Maras, direktor try{code}catch hackathona.

Hackathon pod nazivom try{code}catch će se održati 8. i 9. travnja 2017., a u njemu mogu sudjelovati svi redovni i izvanredni studenti iz Hrvatske koji se prijave najkasnije do 31. ožujka.

"Zacrtali smo da je naše usmjerenje poticanje start-up kulture unutar Combisa, zato smo i kreirali Neostartup - poslovni model koji nudi mladim kreativcima najbolje iz svijeta start-upa, a unutar etablirane kompanije. Ova se formula pokazala izvrsnom i nastavljamo u istom tempu. Nakon prošlogodišnjeg hackathona odabrani studenti završili su započeta rješenja u COMBISu, njihove aplikacije u potpunosti su razvijene, a zatim i donirane", rekao je Maras.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:46