Lejla Zukić-Krivdić

NAKON SEDAM GODINA PROMJENA NA ČELU MICROSOFT HRVATSKA I BIH Vodstvo još jedne tehnološke kompanije preuzima žena, uspješna direktorica prodaje

Lejla Zukić-Krivdić
 Arhiva / Microsoft

Lejla Zukić-Krivdić nova je direktorica tvrtke Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Na toj poziciji naslijedit će Ivana Vidakovića koji karijeru nastavlja u Microsoftu na poziciji direktora Sektora za digitalnu transformaciju u klasteru Multicountry koji obuhvaća 15 zemalja u Centralnoj i istočnoj Europi, objavili su u srijedu iz kompanije.

„Lejla Zukić-Krivdić na čelnu poziciju dolazi s pozicije direktora prodaje Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina gdje je u posljednje tri godine ostvarila kontinuirani rast poslovanja, razvijajući kapacitete Microsoft partnera s ciljem omogućavanja digitalne transformacije kod korisnika te povećanja poslovne konkurentnosti ne samo na hrvatskom tržištu već i šire“, stoji u priopćenju.

Kako kažu, na novoj poziciji će nastaviti dosadašnju strategiju Microsoft Hrvatska i BiH, a dodatni prioritet bit će joj podrška hrvatskim IT tvrtkama „u cilju promocije najmodernijih poslovnih rješenja baziranih na Microsoft cloud tehnologijama u regiji i šire“.

Za Ivan Vidakovića u kompaniji naglašavaju kako je u sedam godina na čelnoj poziciji Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina bio fokusiran na pozicioniranje Microsofta kao poslovnog i tehnološkog lidera s naglaskom na digitalnu transformaciju realnog i javnog sektora.

„Njegovo 30 godišnje iskustvo rada u IT industriji u zemlji i inozemstvu, između ostalog je rezultiralo i kontinuiranim rastom prihoda tvrtke od 2010. do danas“, naglašavaju, te napominju da je lani dobio nagradu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (CROMA) za menadžera godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:11