MOJ POSAO

NE PROPUSTITE PRILIKU I PREGLEDAJTE AKTUALNU PONUDU POSLOVA U HRVATSKOJ I INOZEMSTVU U Njemačkoj traže zavarivače i električare, ali i hotelijere...

Prvi tjedan kolovoza donosi zanimljive poslovne prilike, potražite idealan oglas i prijavite se već danas.
 MojPosao

Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportskom opremom, traži energične zaljubljenike u sport za poziciju Sportski trgovac. Mjesto rada je Rijeka, Škurinje, a prijave na oglas možete slati do 10. kolovoza.

Lidl zapošljava Asistenta uprave za rad u Velikoj Gorici. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema (prednost je društveni ili ekonomski smjer) te minimalno dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Rok za prijavu je 13. kolovoz. Zapošljava se i Student u odjelu gradnje, više godine studija ili apsolvent tehničkog usmjerenja (građevinski ili arhitektonski smjer ima prednost). Rok za prijavu je 7. kolovoz.

Daikin je globalni proizvođač i dobavljač opreme za klimatizaciju, grijanje, hlađenje, ventilaciju i tehničko hlađenje. Za svoj zagrebački ured traži osobu za radno mjesto Inženjer za podršku u prodaji te dvije osobe za poziciju Regionalni prodajni predstavnik za Hrvatski sjever i Hrvatski jug. Rok za prijavu na oglase je 18. kolovoz.

Društvo SHT GmbH iz Stuttgarta, u čijem je vlasništvu poznati hotel u Esslingenu, nudi u suradnji s drugim renomiranim hotelima (3 i 4 zvjezdice) u Esslingenu i Stuttgartu više slobodnih mjesta za izobrazbu u hotelijerstvu za zvanje Specijalist/ica u hotelijerstvu. Svoje prijave možete slati do 7. kolovoza.

Pet-Prom zbog kontinuiranog rasta opsega posla otvara natječaje za više pozicija. Traže se: Vodoinstalater, Monter centralnog grijanja, Monter klimatizacijskih sustava, Monter plinoinstalacije i Dipl. ing. strojarstva, a na sve oglase možete se prijaviti do 18. kolovoza.

Super sport kladionica traži Servisera informatičke opreme za rad u Dubrovniku. Poslodavac nudi rad u fleksibilnom i kolegijalnom timu te stimulativna primanja, a prijaviti se možete do 7. kolovoza.

MT Montage zapošljava TIG 141/MAG zavarivača s tri do četiri godine radnog iskustva za početnu satnicu od 12 eura po satu, organiziran prijevoz na posao u Njemačku i plaćen smještaj te druge pogodnosti. Traži se i Električar/Elektromonter s tri do pet godina radnog iskustva za početnu satnicu od 8 eura, plaćen prijevoz do mjesta rada i osiguran smještaj. Poslodavac nudi i prijavu na slovačku firmu, a molbu i životopis možete poslati do 11. kolovoza.

Interigre je hrvatska podružnica austrijskog brenda Novomatic te jedna od najuspješnijih hrvatskih tvrtki, a trenutno zapošljava Kuhara/Pomoćnog kuhara. Poslodavac nudi uredno radno vrijeme, 40 sati tjedno, te mogućnost stalnog zaposlenja, a oglas traje do 23. kolovoza.

Alpe Adria Sport hitno traži dodatnog Radnika u windsurf centru za 8. mjesec. Poslodavac nudi plaću od 5.000 do 5.500 kuna, smještaj i prehranu te mogućnost stalnog zaposlenja. Rok za prijavu je 10. kolovoz.

HAIX Obuća vodeći je proizvođač visokokvalitetne funkcionalne obuće, a za potporu svom timu traže Referenta za ljudske resurse s minimalno pet godina radnog iskustva u sektoru ljudskih resursa. Nudi vam se dugoročna perspektiva u vrlo angažiranom timu i radnom okruženju koje s puno samoinicijative možete i sami aktivno oblikovati. Prijave traju do 18. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:46