MOJPOSAO

NOVA PONUDA POSLOVA Sezona zapošljavanja ne prestaje, pogledajte ponudu ovotjednih oglasa

TRCZ Automobili traže osobu koja će raditi kao Perač vozila. Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme, a prijave možete slati do 18. kolovoza.

Tvrtka Žepoh za rad u Zagrebu traži dvije osobe za posao Komercijalista. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave zaprima do 29. kolovoza.

Tvrtka Berner traži Prodajnog predstavnika za auto program za rad na području Brodsko-posavske županije. Poslodavac vam uz stimulativna primanja nudi i službeni mobitel te automobil. Rok za prijavu je 28. kolovoz.

Društvo Klemm Sigurnost traži više Zaštitara za rad na području Zagreba, Rijeke, Splita, Istre, Varaždina, Zadra, Osijeka, Slavonskog Broda, Koprivnice, Bjelovara i Dubrovnika. Traže i više Vatrogasaca sa završenom Vatrogasnom školom za rad u Zagrebu, Varaždinu i okolici te Slavonskom Brodu. Prijave možete slati do 21. kolovoza.

Tvrtka Sonimed za veleprodaju medicinskih proizvoda i lijekova zapošljava Samostalnog referenta za poslove javne nabave za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a rok za prijavu je 23. kolovoz.

Mariterm servis zapošljava Servisera rashladne tehnike. Mjesto rada je Zagreb ili Rijeka. Poslodavac nudi plaću od 4.500 do 10.000 kuna te stalni radni odnos, službeni mobitel, automobil i dodatnu edukaciju. Prijaviti se možete do 22. kolovoza.

Searchmetrics GmbH želi ojačati svoj zagrebački tim zapošljavanjem na poziciji Team Lead & Senior Engineer – Development. Idealan kandidat je osoba s više od deset godina radnog iskustva, po mogućnosti u tehnološkoj kompaniji. Rok za prijavu je 7. rujan.

Zbog širenja poslovnih aktivnosti Tommy u Zadru svoje ljudske potencijale želi dodatno osnažiti zapošljavanjem na pozicijama: Zamjenik poslovođe, Voditelj odjela i Prodavač. Poslodavac vam nudi mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja i mogućnost stalnog zapošljavanja. Prijave možete slati do 30. kolovoza.

Tvrtka Interigre za igre na sreću u automat klubovima traži više kandidata na radnom mjestu Hostesa/Operater u Admiral Klubu. Mjesta rada su Zagrb, Zaprešić. Zabok, Rovinj, Đakovo, Split. Buzet, Zadar i Rijeka. Ukoliko ste motivirani, prijavite se na oglas do 25. kolovoza, neovisno o radnom iskustvu.

Scania Hrvatska traži Mehaničara s tri godine radnog iskustva za posao u Rijeci. Nudi vam se stalni radni odnos, a poslodavac zaprima prijave kandidata do 28. kolovoza.

Mertius Plus zapošljava Savjetnika u službi za podršku korisnicima sa znanjem slovenskog jezika, Agent administratora, Agenta u odjelu korisničke podrške na hrvatskom jeziku, Specijalista za prezentaciju proizvoda i usluga te Stručnjaka u sektoru osiguranja. Požurite jer rok za prijavu traje do 14. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:50