Moj posao

NOVA TJEDNA PONUDA DOBRIH PRILIKA ZA POSAO Traže se radnici i nadzornici u Irskoj, ali i menadžeri u Zagrebu, Rijeci i Splitu

 Arhiva / Moj posao

MojPosao izdvaja poslodavce od kojih neki traže više djelatnika za pojedine radne pozicije.

Overseas Express, najveći hrvatski pružatelj dostave paketnih pošiljaka, ima otvoreno radno mjesto za poziciju Sales Support Supervisor (m/ž). Od kandidata se očekuju minimalno tri godine radnog iskustva u poslovnoj analitici ili upravljanju rizicima, a prijave na oglas traju do 7. prosinca.

Hervis ima raspisan natječaj za poziciju Prodavač (m/ž) i traži više djelatnika za rad na području cijele Hrvatske. Imate li završenu srednju stručnu spremu te iskustvo rada u prodaji, na oglas se možete prijaviti do 30. studenog.

Radisson Blu Resort & SPA, Dubrovački vrtovi sunca, jedan je od najvećih resorta u lancu Rezidor grupe. Trenutno zapošljavaju Referenta za organizaciju grupa i događanja (m/ž), a od kandidata se očekuje poznavanje rada u hotelskom operativnom sustavu, MS Office paketu te vrlo dobro poznavanje engleskog jezika. Rok za prijavu je 4. prosinac.

RIT Croatia u svom zagrebačkom kampusu ima otvorena mjesta za kandidate koji žele nastaviti svoje stručno usavršavanje. Kliknite na Full time Information Technology Faculty positions (m/f) za više informacija. Rok za prijavu je 28. studeni.

Weber, dio grupe Saint-Gobain i vodeći svjetski proizvođač fasadnih materijala i ljepila za keramiku zapošljava više izvršitelja na poziciji Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na području Istre i Sjeverozapadne Hrvatske. Prijave na oglas traju do 29. studenog.

Karaka Travel Dubrovnik turistička je agencija koja trenutno traži Voditelja poslovnice (m/ž) za rad u Dubrovniku. Poslodavac nudi stalni radni odnos, internacionalna i regionalna poslovna putovanja, mogućnost daljnjeg razvoja i napredovanja, a na oglas se možete prijaviti do 6. prosinca.

Calzedonia Croatia u Zagrebu, Rijeci i Splitu traži kandidate za poziciju District manager (m/f). Uloga je dinamična: uključuje stalna putovanja te susrete s različitim ljudima i klijentima na međunarodnoj razini. Svi zainteresirani na oglas se mogu prijaviti do 28. studenog.

Siemens traži više osoba za radno mjesto Senior .NET razvojni inženjer (m/ž) te jednako tako više izvršitelja za radno mjesto Senior Java razvojni inženjer (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, a na oglase se možete prijaviti do 18. prosinca.

Tvrtka Dubor za svoj zagrebački ured traži kandidata s deset do petnaest godina radnog iskustva te naprednim poznavanjem engleskog, njemačkog i hrvatskog jezika za rad na poziciji Bürofachkraft im Innendienst: Rechnungswesen / Auftragsabwicklung / Sekretariat (m/f). Požurite s prijavom jer oglas traje do 27. studenog.

Bizconnect7 je tvrtka koja se bavi konzultanstvom u području poslovanja i ljudskih resursa. Trenutno ima raspisano više natječaja za rad u Irskoj i Srbiji. Na oglase se možete prijavljivati do 2. odnosno 6. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:58