Mojposao

NOVA TJEDNA PONUDA POSLOVA Provjerite tko sve zapošljava uoči ljeta

 Depositphotos

Nova ponuda oglasa na koje se možete prijaviti već danas!

Imate li sveučilišnu diplomu iz farmacije, medicine, biologije, biokemije ili veterine, mogao bi vas zainteresirati oglas tvrtke Merck Sharp & Dohme za poziciju Portfolio Representative. Iskustvo rada u farmaciji je poželjno kao i tečno služenje engleskim jezikom. Rok za prijavu je 12. lipanj.

Tuber forum u potrazi je za pizza majstorom za rad u pizzeriji u neposrednoj blizini pulske arene. Rad je u smjenama, a poželjno je da kandidat ima godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi plaću od 6 do 10 tisuća kuna.

Tvrtka Wollsdorf Components zapošljava na određeno vrijeme osobu na poziciji Stručnjak zaštite na radu i tehničke dokumentacije. Kandidat mora imati minimalno višu stručnu spremu te aktivno znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijave traju do 13. lipnja.

Helix je inovativna IT tvrtka koja isporučuje rješenja za financijski sektor, bankarstvo, zdravstvo te integraciju sustava. Traže više kandidata za više radnih pozicija, a ponudu možete pogledati u oglasima na koje se možete prijaviti do 6. srpnja.

Građa d.d. jedna je od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, a trenutno zapošljava Vozača kamiona s kranskom dizalicom, Viljuškarista, Skladištara i Prodavala. Mjesto rada je Solin, a rok za prijavu na oglase 16. lipanj.

Crvena Luka Hotel & Resort dalmatinski je dragulj skriven u prekrasnoj pješčanoj uvali okruženoj borovom šumom. Kako bi zadovoljio visoke standarde međunarodnih gostiju, hotel je u potrazi za većim brojem djelatnika, a na oglase se možete prijaviti do 20. lipnja.

Traži se Radnik u skladištu/Viličarist za rad u dva skladišta: skladištu suhog asortimana ili skladištu svježeg asortimana (hladnjača). Oba skladišta locirana su u Svetoj Nedjelji. Rad je na određeno vrijeme, a poslodavac je Quehenberger Logistics.

Dubrovački Vrtovi Sunca, jedan od najljepših resorta na obali, zapošljava Blagajnika s godinu dana iskustva na istoj ili sličnoj poziciji. Nude vam se atraktivna primanja te stimulativno radno okruženje uz mogućnost napredovanja.

Ne tražite li posao već karijeru, prijavite se na oglas tvrtke Foreo koja traži Accounting Managera. Detalje natječaja i link za prijavu možete naći u oglasu na koji se možete javiti do 20. lipnja.

U Hoto Cvjetnom otvara se Bar & Restaurant, novi caffe, slastičarnica i restoran, koji traži iskusnu osobu za proizvodnju sladoleda i slastica, kuhara te konobara za restoran i terasu. Oglase potražite na linku, a prijaviti se možete do 16. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:47