Mojposao

OVIH 10 POSLODAVACA UPRAVO ZAPOŠLJAVA Trebate stalni radni odnos, regres za godišnji odmor i božićnicu?

 Arhiva / Depositphotos

Pregledajte ponudu poslova na koje se ovoga tjedna možete prijaviti. MojPosao izdvaja deset poslodavaca koji traže zaposlenike.

Hilding Anders zapošljava Prodajnog predstavnika u salonu namještaja. Imate li minimalno SSS te osnovno znanje engleskog i napredno poznavanje MS Office paketa, prijavite se na oglas do 16. veljače.

Marker d.o.o. je vodeća tvrtka isporučitelj web trgovina na domaćem tržištu. Sjedište tvrtke je u Varaždinu gdje zapošljavaju Voditelja projekata – juniora, koji će komunicirati s klijentima, predlagati nova e-commerce rješenja i nadgledati razvoj projekata. Oglas traje do 21. veljače.

Tvrtka Mihoković lider je u proizvodnji metalnih proizvoda na hrvatskom tržištu, a trenutno traže kandidata za poziciju Bravar – zavarivač (inox-aluminij / TIG). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, nakon probnog roka, te prijevoz, božićnicu i regres. Postoji mogućnost prekovremenog rada, a na oglas se možete prijaviti do 24. veljače.

i-Ways agencija zapošljava pet Senior PHP developera, a uz napredno poznavanje engleskog jezika očekuje se da kandidati imaju i dvije godine radnog iskustva. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave možete slati do 17. veljače.

Croatia banka traži Programera s godinu dana radnog iskustva, a prijaviti se možete do 20. veljače. Banka jednako tako zapošljava IT specijalista s tri godine radnog iskustva, a na taj oglas možete se prijaviti do 27. veljače.

Doctum, moderna tvrtka za distribuciju inovativnih medicinskih proizvoda, zapošljava Prodajnog predstavnika za medicinske proizvode za područje Zagreba i Zagrebačke županije. Imate li visoku ili višu stručnu spremu te 3-5 godina radnog iskustva u prodaji, pošaljite svoj životopis do 21. veljače.

Mikra d.o.o. traži Komercijalista za prodaju alata. Uz dobro poznavanje engleskog, od kandidata se očekuje i napredno poznavanje rada na računalu te poznavanje alata za strojnu obradu metala. Prijave možete slati do 16. ožujka.

AutoZubak proširuje svoj kuharski tim te traži dodatne djelatnike za rad u kuhinji njihovog kompleksa Veladrion na poziciji Kuhar. Imate li najmanje pet godina radnog iskustva, vrlo dobro iskustvo u izradi jelovnika i normativa te potpunu samostalnost u radu, prijavite se na oglas do 25. veljače.

Alca Zagreb traži IT sistem administratora s dvogodišnjim radnim iskustvom. Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u poticajnom radnom okruženju, razmjenu znanja i iskustava u internacionalnom okruženju te razvoj stručnih kompetencija. Prijave traju do 28. veljače.

Blink je tvrtka s 20-godišnjim iskustvom na području sistemske podrške i razvoja softverskih rješenja. Trenutno imaju raspisan natječaj za poziciju Senior developer – team leader, na koji se možete prijaviti do 20. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:57