Mojposao

POGLEDAJTE KOGA SVE TRAŽI OVIH DESET POSLODAVACA Radna mjesta se nude i u inozemstvu

 Arhiva

MojPosao donosi tjedni pregled poslodavaca koji vam nude posao.

Etno Park Zagreb traži Kuhare i Konobare sa i bez iskustva za rad u izletištu Etno Park Zagreb. Poslodavac nudi plaću prema iskustvu radnika, osigurava hranu i pruža mogućnost smještaja te nudi stalni radni odnos. Prijave traju do 28. srpnja.

Hrvatska poštanska banka u Zagrebu traži kandidate za sljedeće radne pozicije: Specijalist za integrirano upravljanje rizicima, Specijalist za integrirano upravljanje rizicima – pripravnik i Direktor Direkcije restrukturiranja i naplate za stanovništvo u Sektoru upravljanja naplatom. Prijaviti se možete do 24. srpnja.

Sonimed je renomirana veleprodaja medicinskih proizvoda i lijekova, a traži osobu na određeno vrijeme na poziciji Samostalni referent za poslove javne nabave. Traži se vrlo organizirana, fleksibilna i pedantna osoba. Prepoznajete se? Prijavite se na oglas do 1. kolovoza.

MicroBlink za informacijske tehnologije zapošljava Asistenta u prodaji i Key account managera. Idealni kandidati su osobe koje prate tehnologije i spremne su na konstantno učenje i razvoj te imaju sklonost timskom radu. Ostale uvjete pročitajte u oglasima na koji se možete prijaviti do 25. srpnja.

Urbane ideje zapošljavaju ovlaštenog inženjera arhitekture za poziciju Arhitekta/voditelja projekata. Nudi se rad na dulji period, službeni mobitel, dodatna edukacija, stručna usavršavanja te plaća od 8 do 12 tisuća kuna. Mjesto rada je Samobor, a rok za prijavu 31. srpanj.

Eloda je vodeći hrvatski proizvođač auto-elektro dijelova, a trenutno zapošljavaju Tehnologa u proizvodnji. Idealan kandidat ima pet godina radnog iskustva, a poželjno je poznavanje njemačkog jezika. Rok za prijavu na oglas je 28. srpanj.

Paulić Transport zapošljava Vozača teretnog motornog vozila u međunarodnoj špediciji (EU). Osim srednje stručne spreme potrebne su tri godine radnog iskustva, komunikativnost, samostalnost i snalažljivost kandidata, a rad je na određeno vrijeme. Oglas traje do 24. srpnja.

Knauf Insulation, Industrija termičkih, akustičkih i protupožarnih izolacija, traži Koordinatora u računovodstvu za rad u Novom Marofu, na neodređeno vrijeme uz probni rad. Imate li minimalno pet godina radnog iskustva te zadovoljavate ostale uvjete navedene u oglasu, možete se prijaviti do 28. srpnja.

Grebenauer Metallbau Schreiner GmbH traži Metalskog radnika/CNC operatera za rad u Njemačkoj. Svoj životopis na njemačkom jeziku te informaciju o najranijem mogućem datumu početka rada pošaljite do 1. kolovoza.

Intereuropa logističke usluge zapošljava u Varaždinu, Dugopolju te Zagrebu i to na pozicijama Vozač terenskog motornog vozila, Skladištar u protočnom skladištu i Skladištar u skladištu opasnih kemikalija. Rok za prijavu na oglase je 22. srpanj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:13