Mojposao

POGLEDAJTE KOJIH 10 POSLODAVACA OVOG TJEDNA ZAPOŠLJAVA! Nudi se i više od 2000 eura plaće za rad u Njemačkoj

 Arhiva / MojPosao

MojPosao donosi pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas!

Leopold Michel GmbH špedicijsko je i logističko poduzeće koje zapošljava Profesionalnog KV vozača E kategorije/Autotransportera za rad u Njemačkoj. Od kandidata se traži minimalno dvije godine radnog iskustva, a poslodavac nudi plaću od 1950 do 2100 eura. Rok za prijavu je 28. veljače.

Kamp Poseidon Mobile Home Resort s četiri zvjezdice smješten u priobalnom dijelu Makarske traži Recepcionera. Imate li dvogodišnje radno iskustvo te ispunjavate ostale uvjete navedene u oglasu, prijaviti se možete do 1. veljače.

Marti Farm zapošljava Stručnog suradnika za farmakologiju. Imate li VSS iz područja biomedicinskih i srodnih znanosti te najmanje dvije godine iskustva u poslovima farmakologije, prijavite se na oglas do 30. siječnja.

Autowill zbog potreba širenja poslovanja traži Autolakirera s dvije godine radnog iskustva na autolakirerskim poslovima. Mjesto rada je Slavonski Brod, a svoj životopis možete poslati do 23. siječnja.

Škola stranih jezika Intellecta zapošljava Profesore stranog jezika: engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i slovenskog. Poslodavac nudi ugovor o radu uz mogućnost dobivanja stalnog zaposlenja te mogućnost napredovanja sukladno rezultatima u radu. Prijaviti se možete do 23. siječnja.

Tango komunikacije traži kandidata za radnu poziciju Consumer care representative for Italian/German/Frencg/Dutch/English & Croatian speaking market. Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac nudi plaću od 4000 do 5500 kuna. Prijave možete slati do 24. siječnja.

Rößler Industrietore GmbH u potrazi je za kvalificiranim i iskusnim Električarem/elektromehaničarem za rad u Njemačkoj, a imaju otvoren natječaj i za poziciju Service Monteur. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave traju do 23. siječnja.

Terra Jaska zbog rasta poslovanja zapošljava Servisera građevinske mehanizacije za sljedeća područja: Strmec Samoborski, Josipovac te Dugopolje (više izvršitelja). Poželjno je da kandidati imaju SSS ili KV tehničkog smjera, a rok za prijavu je 21. siječanj.

Media net zapošljava Osobe za online istraživanje. Raditi možete iz udobnosti doma u vrijeme kada vama odgovara. Poslodavac nudi honorarni i rad na studentski ugovor. Prijavite se do 23. siječnja.

Zdrava Veza tvrtka je usmjerena na razvoj marketinških i IT rješenja u zdravstvu, a trenutno zapošljava WordPress developera. Od kandidata se traži dvogodišnje radno iskustvo te odlično poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi stalni radni odnos i mogućnost napredovanja, a prijave traju do 22. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:16