ŠEF ATLANTIC GRUPE

'PRVI MILIJUN ZARADIO SAM NA NAJBIZARNIJEM ARTIKLU' Tedeschi otkrio kako je započeo svoj biznis i kojem sarajevskom specijalitetu ne može odoljeti

 Nikša Duper / Hanza Media

Predsjednik uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi u petak gostuje u emisiji 'Interview 20' na BHT1, a ta je televizija već objavila isječak iz velikog intervjua.

Tedeschijeva uspješna tvrtka u 26 godina poslovanja proširila se i na tržišta izvan Republike Hrvatske, a Tedeschi je, rekao je u razgovoru, još 1991. godine započeo svoj biznis distribucijom žvakaćih guma.

'Možda ne postoji bizarniji artikl od ovoga za zaraditi prvi milijun', izjavio je Tedeschi.

Danas pak zapošljava više od 5500 radnika.

Gostujući u emisiji 'Interview 20', Tedeschi se osvrnuo i na investiranje u BiH. Objasnio je i svoj odnos sa susjednom državom rekavši kako 'ne pristaje na granice te da BiH doživljava kao svoju državu, a Sarajevo kao svoj dom'. Ondje najviše voli bosanske pite zbog kojih se kući uvijek vrati s viškom kilograma.

Predsjednik uprave Atlantic Grupe govorio je i o pravim vrijednostima te otkrio što je najvažnije za uspješan biznis, osvrnuo se i na košarku, igru Džanana Muse u KK Cedeviti, a s osobitom nostalgijom govorio je o vremenu kada je KK Bosna osvajala trofeje.

BHT1 će cijelu emisiju emitirati u petak navečer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:23