Mojposao

TRAŽITE POSAO IAKO JE SEZONA GODIŠNJIH ODMORA? Poslodavci trebaju prodavače, voditelje logistike, konobare, servisere IT opreme...

 © PRODUCTION PERIG - Périg MOR

Traže se stolari, konobari, pomoćni kuhinjski radnici, automehaničari, monteri, tesari, ali i voditelji, serviseri, tehničari i pripravnici.

Štand expo traži Stolara s tri godine radnog iskustva. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme s mogućnošću stalnog zapošljavanja te plaću od 4 do 7 tisuća kuna. Mjesto rada je Zagreb, a na oglas se možete prijaviti do 15. srpnja.

Hotel Laguna zapošljava Konobara s minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama za sezonski posao. Poslodavac nudi plaćene putne troškove te osiguran smještaj za kandidate izvan Splitsko-dalmatinske županije. Prijaviti se možete do 24. srpnja.

Steak&Fish House Dalmatino u Hvaru zapošljava Pomoćnog kuhinjskog radnika. Ključan kriterij je iskustvo kandidata, a jednako su bitni strast i osobnost kandidata. Poslodavac nudi smještaj i hranu, dodatne edukacije vezane uz struku, mogućnost stalnog zaposlenja te plaću od 6 do 9 tisuća kuna. Prijave možete slati do 18. srpnja.

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri za rad u Osijeku traže Automehaničara za popravak i održavanje mehanike gospodarskih vozila. Poslodavac nudi stalni radni odnos te rad u modernom i poslovno pokretljivom okruženju te mogućnost osobnog usavršavanja. Prijave traju do 20. srpnja.

Wollsdorf Components zapošljava Voditelja logistike u proizvodnji s minimalno tri godine iskustva u logistici proizvodnje. Mogućnost dodatnih primanja ovisi o angažmanu radnika, a uz rad u međunarodnom okruženju očekuju ga i stručna obuka te stručno usavršavanje. Prijavite se na oglas do 20. srpnja.

Super sport kladionica traži Servisera informatičke opreme za održavanje funkcionalnosti sustava poslovnice kladionice u Dubrovniku. Idealan kandidat ima minimalno srednju stručnu spremu tehničkog smjera te barem godinu dana iskustva u poslovima servisiranja računala. Na oglas se možete prijaviti do 7. kolovoza.

Mikroklima za rad u Zagrebu traži Montera za montažu centralnog grijanja, klimatizacije i ventilacije. Poslodavac nudi rad na neodređeno s probnim rokom, a od kandidata očekuje dvije godine iskustva. Oglas traje do 19. srpnja.

Domoizrada zapošljava Tesara s pet godina iskustva, a poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijave su moguće i putem telefona koji se nalazi u oglasu. Oglas je aktivan do 16. srpnja.

Rasco tvornica komunalne opreme u potrazi je za Konstruktorom proizvoda. Poželjno je da kandidat ima dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima, a poznavanje rada s PDM-om je prednost. Ostale uvjete pročitajte u oglasu. Tvrtka zapošljava i Pripravnika u konstrukciji proizvoda te Tehničara za dokumentaciju. Prijave na sve oglase traju do 17. srpnja.

Tommy traži zaposlenike na čak četrnaest radnih pozicija u Zadru, Viru, Splitu te Samoboru, Brestovju, na Jadranskoj obali i otocima. Rok na prijavu za sve oglase je 25. srpanj, a ponudu svih oglasa možete pogledati na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:07