NOVA PONUDA

TRAŽITE POSAO? Vodeća irska agencija za zapošljavanje ponovo je u Hrvatskoj, provjerite što traže

 Arhiva

Pogledajte MojPosao ponudu oglasa na koje se možete prijaviti već ovoga tjedna.

Želite li raditi kao ERP Project Manager/Consultant, prijavite se na oglas tvrtke Analyticom do 12. listopada. Od vas se traže fakultetska diploma i izvrsno poznavanje engleskog jezika, a poslodavac vam nudi stalni radni odnos.

Za plaću od 8 do 15 tisuća kuna, Studio Interijer traži Montera namještaja-stolara u stalni radni odnos. Potrebno je pet godina radnog iskustva, a posao se obavlja od ponedjeljka do subote.

Imate li najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, prijavite se na oglas za Šefa kuhinje/Kuhara poslodavca Globus Exclusive. Uz stalni radni odnos nudi vam se fleksibilno radno vrijeme te rad u ugodnoj atmosferi.

Kuhara traži i tvrtka Rotokor za svoj Kamp Turist u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Poslodavac vam nudi mogućnost grupnog smještaja te obroke, kao i mogućnost stalnog radnog odnosa.

Green Corner zapošljava Konobara. Poslodavac vam nudi božićnicu, prijevoz, dar djetetu, plaćen smjenski i noćni rad, a eventualni prekovremeni sati plaćaju se kao dodatak na plaću. Prijave traju do 6. listopada.

Zanima li vas pak rad u inozemstvu, prijavite se na oglas za posao Konobara u restoranu na autoputu Nellingen u Njemačkoj, tvrtke Autobahnraststätte Aichen. Plaća je 8 do 9 eura po satu, a nudi vam se i osiguran smještaj te niz trening i edukacija.

Vodeća irska agencija za zapošljavanje, Noel Recruitment, ponovo je u Zagrebu gdje održava Dane otvorenih vrata na kojima će predstaviti radna mjesta Djelatnik u skladištu i Profesionalni vozač, kako bi održali intervjue i pronašli idealne kandidate za rad u okolici Dublina. Detalje potražite u tekstu.

Zaposliti se možete i kao Sales representative jer tvrtka Mayoral Moda Infantil traži kandidate koji će raditi na proširenju njihove baze kupaca. Nudi vam se stalni radni odnos, a prijave možete slati do 10. listopada.

Nautika traži zaposlenike za rad u restoranima Dubravka, Panorama i Nautika. Oglasi na koje se možete prijaviti su: Voditelj restorana, Samostalni kuhar, Barmen i Samostalni konobar. Na oglase se možete prijaviti do 11. listopada.

Hotel Miramar poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na neki od sljedećih oglasa: Djelatnik odjela rezervacija, Recepcionar, Zamjenik/Šef recepcije, Kuhar i Konobar. Nudi vam se prilika za napredak, rad u stručnom timu, smještaj po potrebi te dobra primanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:43