Mojposao

TRAŽITE POSAO? Pogledajte koje su pozicije otvorene ovog tjedna: Veliku priliku imaju trgovci, nudi se i smještaj

 Arhiva

MojPosao izdvaja poslodavce koji ovoga tjedna traže zaposlenike.

Stručnjak ste za modnu i industriju luksuznih proizvoda? Možda ste idealan kandidat za Watch Centar koji zapošljava Brand managera za modni nakit. Imate li pet godina radnog iskustva te odlično govorite engleski, prijavite se na oglas do 11. listopada.

Studenac traži veći broj Djelatnika u maloprodaji/Prodavača, a na svim lokacijama zaposlenicima se osigurava smještaj. Detalje pogledajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 10. listopada.

Imate li tri godine radnog iskustva u vođenju prodajnog tima u području tekstilne industrije, mogao bi vas zainteresirati oglas tvrtke Textile House koja traži Area Managera za rad na području Dalmacije. Prijave na oglas možete slati do 18. listopada.

Idryma gradnja dio je poslovne grupe poduzeća koja su zajedno izvela niz objekata raznih namjena, a trenutno traže više Bravara sa ili bez iskustva za rad u proizvodnji i montaži čeličnih konstrukcija u Zagrebu.

Magdalena, klinika za kardiovaskularne bolesti Medicinskog fakulteta Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku zapošljava Medicinsku sestru/Tehničara za rad u operacijskoj Sali na poslovima izvantjelesnog krvotoka, asistirane cirkulacije i intraoperativne autotransfuzije. Prijaviti se možete do 13. listopada.

Buffet MAC traži Konobara za rad u restoranu sa a la carte ponudom i ponudom gotovih jela i gableca. Poslodavac nudi plaću od 4500 do 6000 kuna, a prijaviti se možete do 18. listopada.

Želite li raditi kao Prodajni predstavnik za ugostiteljstvo na području Krka – Rijeke, prijavite se na oglas Jamnice d.d. Nudi vam se stalni radni odnos, stimulativna primanja te mogućnost razvoja. Prijave traju do 17. listopada.

Dechatlon Zagreb za rad u Solinu traži Sportskog trgovca. Idealan ste kandidat ako se redovito bavite sportom, energična ste osoba koja voli kontakt s kupcima i imate timskog duha. Prijave traju do 11. listopada.

Hoto Cvjetni u Zagrebu zapošljava Šefa slastičara i Slastičara. Idealan ste kandidat imate li pet godina radnog iskustva, a poslodavac vam nudi stalno zaposlenje i punu prijavu, fleksibilno radno vrijeme te stimulativna i redovita primanja. Prijave na oglas traju do 10. listopada.

Sprengnetter Austria GmbH traži kandidate za sljedeće radne pozicije: Real Esteta Valuer, Back office employee i Head of branch office in Zagreb. Požurite se prijavom jer oglasi traju do 13. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:44