OMOGUĆUJE ALLIANZ

POKLON ČITATELJIMA JUTARNJEG LISTA Osobni financijski savjetnik odgovara na sva vaša pitanja. Besplatno

Zagreb, 071215.Heinzlova.Na fotografiji: Vlatka Trogrlic, besplatna osobna financijska savjetnica.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX



ALARMANTNI IZVJEŠTAJ O ZDRAVSTVENOM STANJU HRVATA Ovo su bolesti koje nam prijete u 2016.



CSI GENETSKI KOD Zašto Irena, menadžerica u velikoj zagrebačkoj tvrtki, stari brže od drugih i kako može zaustaviti taj proces?



SAVJETI HRVATSKIH STRUČNJAKA Evo kako svoj fond za crne dane možete jednostavno povećati u samo tri koraka



PET STVARI KOJE RADE LJUDI KOJI ŠTEDE, INVESTIRAJU I ZARAĐUJU Kako završiti s puno više novca nego što mislite da je moguće?



Allianz je upravo lansirao novo, drugačije osiguranje Allianz Prospekt koje pruža tri mogućnosti: osiguranje od rizika, štednju i zaradu. Vaš novac ulaže se kroz mješoviti fond Allianz Portfolio, što omogućuje veće prinose nakon isteka osiguranja. Uza sve to, možete dogovoriti i dopunsko osiguranje od nezgode, a na dar dobivate besplatnu DNK analizu koja se provodi u suradnji s tvrtkom GenePlanet. Osobna DNK nutrigenetska analiza otkrit će vam kako se kvalitetnije brinuti o zdravlju i kako postići zdrav i mladenački izgled, vitalnost i ljepotu. DNK analiza GenePlaneta dostupna je uz još jedan Allianz proizvod - Allianz NutriFit. Doznajte više na 0800 5000 i www.allianz.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Native Ad Studija EPH i Allianza, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:12