POZIVAMO VAS DA SE UKLJUČITE

PROJEKT JUTARNJEG 'BUDUĆNOST AGROKORA': Rješenje krize Agrokora najosjetljivije je poslovno, ekonomsko i političko pitanje, tražimo scenarije raspleta

 Boris Kovačev / CROPIX
Današnjom temom otvaramo seriju tekstova u tiskanom i digitalnom izdanju Jutarnjeg lista pod zajedničkim naslovom “Budućnost Agrokora”.

Cilj nam je realno opisati dubinu problema u kojima se našla najveća hrvatska kompanija, analizirati poslovanje ključnih sastavnica te zaključno raspraviti konstruktivne scenarije budućnosti koncerna. Glavni nositelji vrlo zahtjevnog posla stručnih analiza i pisanja tekstova bit će eksperti iz investicijskog društva N3 Capital Partners, s kojima je Jutarnji list ugovorio suradnju, ali pozivamo sve ekonomiste i menadžere da slobodno daju svoj doprinos kroz analize i prijedloge. Uredništvo će odabrati najbolje stručne tekstove te ih objaviti na posebnoj podstranici web portala Jutarnjeg lista “Budućnost Agrokora”. Očekujemo, naravno, i poseban doprinos naših čitatelja u vidu komentara na webu, kao i davanja mišljenja u anketama koje ćemo im ponuditi na posebnoj web podstranici.

Svi zajedno trebamo biti svjesni da je rješenje krize u Agrokoru trenutačno najosjetljivije poslovno, ekonomsko i političko pitanje te da je itekako bitno kroz ozbiljnu javnu raspravu i stručni dijalog pridonijeti pozitivnom ishodu poslovne drame u tom koncernu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:12