Addiko BANKA

Broj korisnika Vibera u Hrvatskoj stalno raste, sad preko te aplikacije mogu plaćati i račune

 Arhiva

Addiko Banka korisnicima odsad omogućuje da račune plaćaju i preko aplikacije za slanje poruka Viber, objavili su u utorak na predstavljanju „Addiko Chat Bankinga“.

Usluga se aktivira preko Addiko EBank, bez plaćanja dodatne naknade, a dnevni limit transakcija je 1250 kuna. Bitno je znati da primatelji prenesenih sredstava ne moraju imati instaliran Addiko Chat Banking niti račun u Addiko banci.

Osim što možete platiti račune, pomoću Vibera možete pronaći i najbližu poslovnicu ove banke ili bankomat, objasnili su u banci.

"Broj korisnika Vibera u Hrvatskoj kontinuirano raste. Iako je Viber započeo s telefonskim pozivima, čak 90 posto korisnika koriste aplikaciju i za slanje poruka. Hrvati nisu iznimka, jer mjesečno putem Vibera pošalju preko 600 milijuna poruka. Osim toga, poslovni subjekti sve češće upravo preko Vibera komuniciraju s klijentima, pa smo odlučili otvoriti platformu za njih", rekao je Momchil Elenkov, „Global Telecom Partnership“ menadžer iz Vibera.

Ovime je Addiko banka, objavili su u svom priopćenju, postala prva banka u Hrvatskoj i jedna od prvih u svijetu koja pruža usluge plaćanja putem Vibera. Uslugu "Addiko Chat Banking" razvila je kroz partnerstvo s Comtrade Digital Services i Viberom, aplikacijom koja u regiji srednje i istočne Europe ima desetak milijuna dnevnih aktivnih korisnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:54