REVOLUCIONARNI PROIZVOD

SLOVENAC ZALUDIO AMERIKANCE MUŠKIM HALTERIMA Uskoro u prodaju pušta unaprijeđenu verziju: 'Ovo rješava problem frajerima koji žele izgledati uredno'

Nik Vene već ima ideje za dva nova proizvoda, čije će detalje uskoro otkriti, a prodaja S-Holdera kreće u svibnju

Nakon što su pokrenuli revolucionaran proizvod za muškarce, T-Holder držač za košulje, tim iz Slovenije krenuo je s razvojem nove verzije svojeg proizvoda. Prošloga tjedna pokrenuli su kampanju za financiranje držača S-Holder, za koji su dosad prikupili gotovo 30.000 dolara.

Ovaj odjevni dodatak rješava problem kod muškaraca koji žele izgledati profesionalno i uredno bez gužvanja košulje. Po izgledu podsjeća na ženske haltere, a sastoji se od elastičnih traka koje se navuku oko noge i pričvrste za košulju kako ne bi izlazila izvan hlača. Do sada su prodali 5000 komada svojeg prvog proizvoda u crnoj boji, a najviše im narudžbi dolazi iz SAD-a. Naručuju ga i kupci iz Kanade, Meksika i Europe, a muške haltere dosad je kupilo i 20 Hrvata. Novi proizvod S-Holder bit će poboljšana verzija prvog - imat će podesive naramenice za bilo koju duljinu košulje te će se moći naručiti u crnoj, bež i tamnoplavoj boji. Trenutačno se može naručiti u sklopu Kickstarter kampanje, a s isporukom narudžbi kreću u svibnju.

Istražio tržišta

Ovaj revolucionarni proizvod osmislio je 21-godišnji Slovenac Nik Vene. Ideja mu je pala na pamet prije dvije godine iz osobne nelagode što mu košulja izlazi iz hlača kad god bi napravio neki snažniji pokret. Nakon što je istražio tržište, shvatio je da ne postoji sličan izum koji bi mu olakšao život pa ga je odlučio sam izraditi. Nakon godinu dana isprobavanja različitih prototipova, stvorio je idealan model i u veljači prošle godine krenuo s kampanjom kako bi prikupio početni kapital. U njoj je prikupio čak 58.116 dolara, što je bilo dovoljno za proizvodnju njegovih muških haltera. Ljetos su krenuli s prodajom prvog proizvoda, koji se može kupiti na njihovoj web stranici po cijeni od 35 dolara. Poštarina je besplatna.

Osam ljudi

Slovenski tim trenutačno se sastoji od osmero ljudi - osnivača, tri krojačice, dva grafička dizajnera, tiskara i računovođe. Svakodnevno im stižu pozitivni komentari zadovoljnih kupaca koji im javljaju kako više ne odlaze na posao bez svojih T-Holdera.

- Lijepo je dobiti po 30 narudžbi dnevno, no mene najviše veseli dobar feedback od kupaca. To mi daje motivaciju za dalje - otkrio nam je Nik Vele, osnivač NV Holdersa.

Brend NV Holders ima više od 50 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, a nedavno je video o njihovu proizvodu na društvenoj mreži Facebook pregledalo više od 65 tisuća korisnika. Nik Vene već ima ideje za dva nova proizvoda, čije će detalje uskoro otkriti. Lani su sklopili partnerstvo s jednim danskim distributerom, a zainteresirani su i za suradnju s trgovcima drugih zemljama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:35