PETAR PAN I WENDY

VIDEO: DA SE NAJEŽIŠ Glumac prekinuo predstavu, održao najbolji govor ikad i zaprosio glumicu

 screenshot/YouTube

Izvedba kazališne predstave 'Petar Pan' u Glasgowu prije nekoliko dana zaista je bila jedinstvena. Glumac Sandor Sturbl, koji igra ulogu Petra Pana, na kazališnim daskama je zaprosio Jane Mary Sullivan koja glumi Wendy.

Prosidba nije iznenadila prepuno kazalište već i samu glumicu. Sandor je iznenada prekinuo predstavu, kleknuo i rekao: 'Dame i gospodo, ovo nije bilo kakava predstava, Petar Pan bi u ovom trenutku došao do Wendy i poljubio je, ali ovo nije obična predstava. Večeras ćete vidjeti Petra Pana kako dolazi do Wendy i moli je za poljubac, a večeras ćete vidjeti i Sandora Sturbla kako gleda ljubav svog života i Jane Mary Sullivan. Ovdje u Glasgowu, u kojem je ova lijepa dama rođena prije 22 godine, ispred divne publike Škota i njezine obitelji u gledalištu, ovo je savršena prilika da pitam: Mary Jane Sullivan, ti si žena s kojom želim provesti ostatak života, hoćeš li se udati za mene', rekao je.

Iznenađena glumica bila je u stanju šoka, a onda rekla: 'Da!'

Ovaj hrabri potez dobio je veliki aplauz publike, a Sandor i Mary, Petar Pan i Wendy pohrlili su u zagrljaj i obasuli jedno drugo poljupcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:24