VJERUJE U ČUDO

Zidane u svom filmu: 'Ponosan sam na svoju momčad, možemo preokrenuti'

 Fabian Bimmer / REUTERS

U prvom ogledu četvrtfinala Lige prvaka Wolfsburg je na svojem terenu uvjerljivo, sa 2-0, pobijedio favorizirani Real Madrid. Neočekivan, ali potpuno zaslužen rezultat u povijesnoj utakmici za njemačku momčad, koja je prvi put došla tako visoko u elitnom europskom natjecanju. Nijemci su znalački iskoristili svoje najbolje oružje.

Čvrstom i discipliniranom igrom u obrani te brzim kontrama izborili su pobjedu protiv najtrofejnijeg europskog kluba. Zidane je uoči utakmice upozoravao na snagu Wolfsburga, ali njegovi igrači to, prema svemu sudeći, nisu shvatili previše ozbiljno.

- Ponosan sam na svoju momčad, ali sada je bitno odmoriti se i analizirati sve detaljno analizirati, imamo šansu sve preokrenuti. Iako Wolfsburg nije puno napravio u ovoj utakmici, to je nogomet, ne možemo ni mi uvijek pobjeđivati, svakome se može dogoditi lošija utakmica.

S druge strane najskuplji nogometaš svijeta, Gareth Bale također vjeruje u preokret na Bernabeu.

- Ovo je tek polovica puta, možemo sve preokrenuti. Za ovaj poraz nema isprike, nismo bili dovoljno dobri, iako, već na samom početku utakmice je bio čisti jedanaesterac na meni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:07