UKRAJINCI SE NE PREDAJU

VIDEO: Srna ogorčen: 'Nismo zadovoljni rezultatom, smiješno je kako primamo golove'

Ukrajinski nogometni prvak Šahtar nije u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund ostvario željeni rezultat na svojoj Donbass Areni...

Iako su "rudari" u dva navrata vodili, završilo je 2-2.

- Naravno da nismo zadovoljni rezultatom. Dva smo puta vodili i dva smo puta primili golove samo nekoliko minuta prije poluvremena i samog kraja, što je smiješno s obzirom na razinu natjecanja. Takve se pogreške ne mogu oprostiti – komentirao je za Šahtarovu web-stranicu Srna, koji je svoju momčad prvi put doveo u vodstvo u 31. minuti iz slobodnog udarca.

- Žao mi je što smo ostavili toliko energije na travnjaku, ali moramo gledati prema naprijed. Nakon tako duge pauze svaki je igrač dao svoj maksimum i siguran sam da ćemo izgledati bolje u sljedećoj utakmici. Moramo pobijediti u Dortmundu i pokušat ćemo to ispuniti.

Upitan koje su bile glavne Šahtarove pogreške i da li je Borussia bila fizički bolje primpremljena, kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije je rekao:

- Primamo puno golova iz kornera. Šteta je primiti ih u 41. i 87. minuti. Nedostajalo nam je čvrstine. Borussia je ovaj put bila bolje fizički pripremljena. Oni su jaka momčad s dobrim trenerom, a mislim da je publika uživala u zabavnom nogometu.

Na kraju se Srna složio da je Borussia u prednosti uoči uzvrata u Dortmundu.

- Mislim da jesu, da. Ali pitanje tko će proći dalje je i dalje otvoreno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:11