NESREĆA U BIH

TRAGEDIJA kod Posušja: Stradala četvorica maloljetnika, dvojica braće poginuli, treći teško ozlijeđen!

Passat u kojem su se vozili sletio je s ceste i nekoliko puta se prevrnuo
 CROPIX

MOSTAR - Teška prometna nesreća dogodila se u četvrtak navečer nedaleko od Posušja u BiH u kojoj je poginuo petnaestogodišnjak, a trojica drugih maloljetnih putnika, od kojih su dvojica braće poginulog, zadobili su teške tjelesne ozljede, priopćili su u petak iz ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH).

U nesreći koja se dogodila u pograničnom mjestu Vinjanima, u BiH, od tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći na mjestu događaja je podlegao vozačev brat (rođen 1997. godine) , a sedamnaestogodišnji vozač (1995.) i treći brat (dvanaestogodišnjak, rođen 2000. godine) te još jedan maloljetnik iz Vinjana (rođen 1997.) zadobili su teške tjelesne ozljede. Oni su vozilima Hitne pomoći prevezeni na liječenje u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru.

Smrt jednog od suputnika konstatirao je dežurni liječnik Doma zdravlja Posušje, a očevid su obavili dežurna županijska tužiteljica i policijski službenici PU Posušje.

Po policijskom priopćenju nesreća se dogodila kada je vozač neregistriranog vozila marke passat izgubio kontrolu nakon čega je sletjelo s kolnika i više se puta prevrnulo. Po nalogu dežurne županijske tužiteljice tijekom dana će se izvršiti obdukcija tijela stradale osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:34