RIJEDAK DOGAĐAJ

PUTIN PROGOVORIO O NAJVEĆEM MISTERIJU IZ SVOJE INTIME Pred novinarima spomenuo svoje kćeri, otkrio je gdje žive

 NATALIA KOLESNIKOVA / AFP PHOTO

Ruski predsjednik Vladimir Putin, koji je poznat po tome što opsesivno štiti privatnost svoje obitelji, u četvrtak je na konferenciji za tisak u Moskvi spomenuo svoje dvije kćeri koje "žive svoje živote" u Rusiji i izbjegavaju svjetla pozornice.

On je rekao da njegove kćeri Maria i Katerina nisu dio poslovnog svijeta ili politike, ali je odbio reći gdje rade. "One rade prve korake u svojim karijerama, ali dobro napreduju. Nisu uključene u biznis ili politiku", rekao je Putin.

"One nikad nisu bile 'zvjezdana' djeca, nikada nisu imale to zadovoljstvo da su svjetla pozornice usmjerena prema njima. One jednostavno žive svoje živote", rekao je Putin na redovitoj godišnjoj konferenciji za tisak koja je privukla gotovo 1400 novinara.

"One žive u Rusiji ... nikad nisu bile obrazovane bilo gdje izvan Rusije. Ponosan sam na njih, one nastavljaju studirati i one rade. Moje kćeri tečno govore tri europska jezika", rekao je Putin, dodajući da zbog sigurnosnih razloga ne može reći druge pojedinosti o njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:31