ISKLJUČEN U 18. MINUTA

Adebayor se ispričao zbog crvenog kartona

 AP

U ogledu 12. kola engleskog Premiershipa, u velikom londonskom derbiju, nogometaši Arsenala su na svom Emiratesu pobijedili Tottenham 5-2...

Zanimljivo, identičan je to rezultat onom prošlosezonskom kada je Arsenal gubio 2-0 i potom zaredao s - pet pogodak! Ovaj je put Tottenham vodio 1-0, ali potom bio nanovo gadno prizemljen. Tragičar utakmice definitivno je bio napadač Tottenhama Emannuel Adebayor, nekadašnji igrač Arsenala, makar je postigao prvi pogodak na ogledu.

U 10. minuti je Adebayor pogodio domaću mrežu, ali je osam minuta kasnije đonom pogodio Santija Cazorlu i zbog tog je nespretnog, ali grubog nasrtaja, pocrvenio. S deset igrača je Tottenham potom posustao pred domaćim naletima.

- Ispričavam se svima što sam suigrače ostavio u teškoj situaciji na travnjaku. Dogodilo se, makar stvarno nisam imao nikakve namjere za takav start. Želio sam doći do lopte, a na kraju sam pogodio suparničku nogu. Vjerujte, meni je najteže - rekao je Adebayor i dodao:

- Prvenstveno šaljem ispriku našim navijačima, ali i igračima i treneru. Sve je moglo drugačije završiti. Preskupo sam platio taj potez, i osobno, ali i moj klub.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:07