O RAZUZDANOJ ZABAVI

'Prijateljica' princa Harryja tvrdi: U zatvor su me strpale britanske tajne službe kako bi me ušutkali!

Carrie Reichert (40) pritvorena je nakon što je javnost izvijestila kako je s princem Harryjem provela strastvenu pijanu noć tijekom njegovog 'slavnog' posjeta Las Vegasu
 YouTube

Kalifornijski supermodel Carrie Reichert (40) pritvorena je nakon što je javnost izvijestila kako je s princem Harryjem provela strastvenu pijanu noć tijekom njegovog 'slavnog' posjeta Las Vegasu.

Ljepotica unajmljena pod imenom Carrie Franklin optužena je od kolovoza 2003. ispisala krivotvorene čekove u iznosu od 21.672 dolara. Ona, međutim, optužbe poriče i tvrdi kako su je u zatvor strpale britanske tajne službe kako bi ju ušutkali.

Naime, Carrie Reichert jedina je od djevojaka odlučila progovoriti o razuzdanoj zabavi, nakon što su fotografije golog princa, na sramotu kraljevskoj obitelji, obišle svijet.

U intervjuu objavljenom krajem kolovoza kazala je kako se s Harryjem ljubila i kako su bilo sami 20 minuta. Nekoliko sati nakon danog intervjua, plavuša je uhićena u zračnoj luci u San Diegu.

Reichert je provela gotovo mjesec dana u zatvoru Harrison u Mississippiju – koji je na glasu kao jedan od najokorjelijih zatvora u Sjedinjenim Državama.

- Vjerujem kako iz svega stoji britanska tajna služba ili tko god već štiti Kraljevsku obitelj, kazala je Carrie Reichert. Ovaj model ipak nema dokaze koji potkrijepljuju njezinu tvrdnju, no njezin odvjetnik Donald Rafferty kazao je kako istražuje njezine sumnje.

- Carrie osjeća da ima puno drugačiji tretman od drugih - kazao je te dodao kako iz svog iskustva zna da se osobe optužene za takvo što ne tretiraju na ovakav način.

- Zatvorena je zobg intervjua koji je dala i zbog njegovog utjecaja. Netko je natjerao policiju u Mississippiju da se ponaša ovako. Zagrizao sam za ovaj slučaj kako bi pomogao mladoj dami koja je razočarana i vrlo uzrujana zbog svega što se događa. Tek ćemo vidjeti kako će se cijeli slučaj razviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:17