SNIMANJE ZA VOGUE

Provokativni editorijal: Hurem iz 'Sulejmana' postala vamp zavodnica

Lijepa glumica koja tumači Hurem u turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, Meryem Uzerli (29), snimila je provokativni editorijal za turski Vogue u stilu sedamdesetih godina. Po uzoru na filmsku ikonu Elizabeth Taylor, Meryem je nosila crnu periku sa šiškama, a pozirala je u halterima, bež baloneru i s čašom viskija u ruci, koji je bio zaštitni znak slavne glumice.

Seksepilna i kao crnka

Da bi joj bila što sličnija, vizažisti su joj tušem istaknuli oči, a stavili su joj i plavoljubičaste leće. Meryem je za potrebe snimanja sakrila svoje bujne narančaste kovrče, i premda su mnogi komentirali da je glumica jednako seksepilna i kao crnka, ona se u privatnom životu, kako je rekla, zasad ne želi bojati.

- Ona je poput kameleona, treba se igrati njezinom mističnom ljepotom - rekli su modni urednici za izgled Meryem koja je u editorijalu gotovo neprepoznatljiva. Za tursko izdanje modnog magazina pozirali su i ostali članovi ekipe “Sulejmana Veličanstvenog”, koji su čitatelje vratili u doba charlestona.

Tvid, čipka i šeširi

Nosili su odjeću od tvida, čipkaste haljine, dugačke bisere i šešire. Glavni glumac Halit Ergenç (42), koji glumi Sulejmana, pozirao je kao prosijedi bradati starac kojem u krilu sjedi lijepa Mahidevran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:39