PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ‘MESOLJUBAC’

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom ‘Mesoljubac’ (u daljnjem tekstu: Natječaj) je Europapress Holding d.o.o., Koranska 2, 10000 Zagreb, OIB: 79517545745 (u daljnjem tekstu Priređivač).

Natječaj se priređuje u cilju promidžbe Facebook stranice Dobra hrana (https://www.facebook.com/ovojedobrahrana).

Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvene mreže Facebook ( www.facebook.com ; u daljnjem tekstu: Facebook), niti je povezan s Facebookom.

PRAVILA NATJEČAJA

Ova će Pravila biti objavljena na internetskoj stranici Dobre hrane ( http://dobrahrana.jutarnji.hr ).

Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik (kako je taj pojam određen u članku ‘Sudionici’ ovih Pravila) prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Priređivač pridržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni na Facebook stranici Dobra hrana.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj održava se u razdoblju od 4.4.2016. do 5.4.2016. u 12:00 sati.

OPIS NATJEČAJA

Natječaj će se održati na Facebook stranici Dobra hrana ( https://www.facebook.com/ ovojedobrahrana). Na zidu navedene stranice bit će postavljen nagradni zadatak u obliku objave s naznakom ‘Mesoljupci!’ . Zadatak sudionika je u komentaru na objavu opisati svoju ljubav prema mesu.

ODABIR DOBITNIKA

Autor najkreativnijeg komentara prema izboru žirija Dobre hrane osvaja gurmanski doživljaj pripreme mesa u BEEF SHOP-u u Zagrebu.

Sudionici natječaja mogu dati glas (lajkati) komentare/prijave, ali ti glasovi neće utjecati na odabir dobitnika od strane stručnog žirija.

SUDIONICI

Pravo sudjelovanja u Natječaju ima svaki državljanin Republike Hrvatske koji je fan Facebook stranice Dobra hrana ( https://www.facebook.com/ovojedobrahrana )

Sudionici imaju pravo sudjelovati u Natječaju s najviše dvije prijave.

U Natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji.

NAGRADE

Fond nagrada u ovom natječaju je iskustvo pripreme mesa u BEEF SHOP-u, Aleksandra Hondla 2 u Zagrebu.

Dobitnici nagrada nemaju pravo zahtijevati drugačije Nagrade od onih koje su im dodijeljene ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Dobitnici nagrade bit će obaviješteni putem Facebook stranice Dobra hrana (https://www.facebook.com/ovojedobrahrana).

Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu stanovanja i e-mail adresu) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. unutar 24 sata od proglašenja dobitnika. Ukoliko se netko od dobitnika ne odazove u navedenom roku, žiri će odabrati sljedeći najkreativniji komentar i nagrada će se dodijeliti autoru tog komentara.

Podaci primljeni na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. koristit će se isključivo u svrhu održavanja ovog Natječaja.

Svi dobitnici obvezuju se poslati istinite i točne osobne podatke.

Dobitnike ćemo kontaktirati i obavijestiti o načinu preuzimanju nagrade.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača i Organizatora prema dobitniku nagrade.

DISKVALIFICIRANJE SUDIONIKA

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati i izbrisati prijavljeni odgovor Sudionika za kojeg postoji opravdana sumnja da krši Pravila ovog natječaja, te ako se radi o profilu za koji postoji osnovana sumnja da je lažan.

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Priređivač ni na koji način ne preporučuje, ne podržavaja, ne promiče, niti ne odgovara za sadržaje, njihovu dostupnost, ni uvjete pod kojima su isti dostupni na internetskim stranicama trećih osoba koje Sudionici objave u okviru sudjelovanja u Natječaju.

Svaki Sudionik jamči Priređivaču da sadržaji koje prijavljuje u svrhu sudjelovanja u Natječaju ne povrjeđuju prava trećih osoba, uključujući, između ostaloga, prava intelektualnog vlasništva, poslovnu tajnu i sl.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

Priređivač se oslobađa odgovornosti za štetu ako dokaže da nije mogao ispuniti svoje obveze, odnosno da je zakasnio s ispunjenjem svojih obveza iz ovih Pravila zbog vanjskih, izvanrednih i nepredvidivih okolnosti nastalih nakon početka Natječaja koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, kao što su, primjerice, zakonodavne promjene, ratno stanje ili elementarne nepogode (tzv. okolnosti više sile).

Za rješavanje eventualnih sporova između Priređivača i bilo kojeg Sudionika ili Dobitnika nagrade nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.

U Zagrebu, 4.4.2016.

Europapress Holding d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:21