Salón de Gourmets

BAKINA TAJNA: Brend koji se našao na međunarodnom sajmu hrane u Madridu!

Španjolci su poznati i po dobrom voćnom vinu (Sangriji) i gurmanskom uživanju u hrani. Stoga, da bi se uklopili u sredinu, neophodno je probati čari gurmanskog života. Ako imate sreće da vas put dovode u ovaj divan grad u razdoblju od 24. do 27. travnja, obavezno posjetite međunarodni sajam dobre hrane 31 Salón de Gourmets.

Međunarodni sajam hrane u Madridu, Salón de Gourmets, održava se tradicionalni 31. put, a ove godine počinje 24. i traje do 27. travnja. Izložbeni prostor sajma obuhvaća skoro 22 tisuće kvadratnih metara i okuplja preko 1.400 izlagača koji će posjetiteljima predstaviti preko 35.000 različitih proizvoda.

Ove godine, svoje sudjelovat će na Salonu i Atlanic Grupa. Na izložbenom prostoru od 24 m gurmani i ljubitelji dobrog zalogaja iz cijelog svijeta uživat će u proizvodima koje Bakina Tajna priprema po tradicionalnim recepturama. Nemojte se začuditi ako među izloženim proizvodima naiđete na tradicionalne proizvode iz naših predjela.

Ajvar, kojeg sve češće nazivaju kavijarom od papire, gurmanima iz cijelog svijeta predstavit će „Bakina tajna“, brend koji je već u gurmanskom svijetu prepoznat po svojim proizvodima vrhunske kvalitete, tradicionalne recepture i besprijekornog okusa. Bakina Tajna ajvar koji se priprema isključivo od najbolje sorte paprike, džemovi i pekmezi koji otkrivaju čarobnu moć voća, kao i sokovi dobiveni iz 100% voća i povrća, predstavit će našu tradiciju i našu regiju na ovom prestižnom međunarodnom sajmu u Madridu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:32