Chefovi su izbirljiviji nego što mislite
Jetrica, morski ježinac, kamenice, patlidžan… Svi oni se nalaze pri vrhu namirnica koje chefovi najviše ne vole!
Ali, chefovi mrze izbirljive goste
Tipa, može ta tjestenina, ali mi maknite rajčicu!
Kad chefovi odlaze u restorane, izbjegavaju tjesteninu i piletinu
Zašto? Zato što su ova jela najčešće precijenjena, a najmanje zanimljiva na menijima restorana.
Chefovi obožavaju fast food
To će priznati samo najbližima!
Žohari su puno češći nego što mislite
Gotovo svi chefovi su vidjeli žohara u svojoj kuhinji, ali samo najhrabriji će priznati.
Chefovi rade jako naporno za prilično malu plaću
Kada se ubroje napojnice, konobari vjerojatno zarađuju više od njih.
Chefovi mrze raditi na Novu godinu više od ijednog drugog blagdana
Svi frendovi slave, a oni moraju raditi!
Postoji razlog zašto toliko restorana služi lava cake
Chefovi se vole ''konzultirati'' s menijima drugih restorana.
Kruh u vašoj košari je vjerojatno ''recikliran''
Nepojedeni kruh iz jedne košare ide u novu!
Svi potajno žele biti TV zvijezde (ili bar većina)
Goli kuhar je ipak napravio svoje.