NOVA SURADNICA

Chiarin tanjurić: Maštoviti recepti koji garantiraju zabavu u kuhinji

 Berislava Picek / HANZA MEDIA
Svakodnevno se na Facebook stranici “Chiarin tanjurić” mogu pronaći ideje za zdrave i originalne obroke za bebe i djecu. Ima tu i slanog i slatkog, a prema komentarima mama mališani obožavaju jela pripremljena prema ovim receptima.

Iza svega stoji Nastasja Chiara Petrić, mama male Gaie, koja je profesionalna kuharica. Nastasja je sudjelovala u kuharskom showu Masterchef nakon kojega je radila kao sous chef u hvarskom restoranu diVino. Nakon tri godine dolazi u zagrebački restoran Prasac pa u Bistro Apetit, koji je višestruko nagrađivani restoran prema izboru Dobrih restorana. Nastasja kuha iz ljubavi i s ljubavlju, iskustva i maštovitosti joj ne nedostaje pa su njezini recepti i oni za male i velike nešto što treba doživjeti.

Chiarin tanjurić facebook page

Oni koji su imali prilike probati nešto u nekom od navedenih restorana znaju što pričamo, a ostali nam samo mogu vjerovati na riječ. Ono što odlikuje Chiarin tanjurić su jela koja svaka mama i domaćica može pripremiti bez posebnog kuharskog znanja, a tu su i praktične ideje za sve zaposlene majke koje se nemaju vremena dugo družiti s kuhačom, a ipak žele svojoj obitelji priuštiti domaći, super zdrav ručak.

Chiarin tanjurić facebook page

Nastasja će uskoro u suradnji s nutricionisticama Karmen Matković Melki i Tenom Niseteo iz “Definicije hrane” održavati kuharske radionice za trudnice i buduće mame, a o terminima i detaljima uskoro će se moći doznati više na njezinoj stranici. Dok radionice ne krenu, Nastasja će redovito u mjesečnom izdanju Dobre hrane objavljivati svoje recepte popraćene savjetima koji će dobro doći svakoj mami. Dakle, kuhajte i uživajte s klincima u novim, ukusnim zalogajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:00