Listopad. Zarazili smo se s branjem gljiva i u okolici Zagreba za sat i pol vremena ubrali pune dvije košarice. Ali to nije sve! Okupili smo i chefove koji se pred kamerama pripremili najukusniji rižoto od vrganja i trubača te nam odali recept.
Tragali smo i za zagorskim puranom. Nekad cijenjen na britanskom i bečkom dvoru, pao je u zaborav, no na sreću danas je sve više prisutan u domaćim tanjurima pravih šmekera.
Ivica Križanac, bivši nogometaš, ali i profesionalni kuhar, ozbiljno se u posljednje vrijeme posvetio sušenju svega iz mora i pripremio nam sušenog mola i cipla na starinski.
Pripremali smo tunu, jednu od najcjenjenijih morskih delicija i donosimo vam sjajne recepte za njenu pripremu.
Tržnice su prepune krušaka, a grane se u voćnjacima savijaju krcate slasnim plodovima. Mi smo odlučili od njih napraviti jako fine kolače i slana jela koja će vas iznenaditi okusom!
Pozivamo vas da prolistate novu Dobru hranu dok ispijate jutarnju kavicu, želimo čuti vaše mišljenje zato nam javite kako vam se svidio naš magazin ovog puta!