NE PROPUSTITE!

DANAS U PRODAJI: Na kisocima novi broj najukusnijeg magazina u Hrvatskoj!

Sline koje cure uz listanje novog broja Dobre hrane koji izlazi u nedjelju!

Listopad. Zarazili smo se s branjem gljiva i u okolici Zagreba za sat i pol vremena ubrali pune dvije košarice. Ali to nije sve! Okupili smo i chefove koji se pred kamerama pripremili najukusniji rižoto od vrganja i trubača te nam odali recept.

Zagreb, 220917. 
U klubu Gastronomada pripremala su se jela s namirnicama i zacinima koje je donio Francuz Francois Louyot.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media

Tragali smo i za zagorskim puranom. Nekad cijenjen na britanskom i bečkom dvoru, pao je u zaborav, no na sreću danas je sve više prisutan u domaćim tanjurima pravih šmekera.

Zagreb, 250917.
Restoran Okrugljak i njihova ekipa pripremili su jela od zagorskog purana; salata s puricom; pecena purica s povrcem; rolada od purice s bundevom i peceni pureci batak s zabatkom s gljivama.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Zagreb, 250917.
Restoran Okrugljak i njihova ekipa pripremili su jela od zagorskog purana; salata s puricom; pecena purica s povrcem; rolada od purice s bundevom i peceni pureci batak s zabatkom s gljivama.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Ivica Križanac, bivši nogometaš, ali i profesionalni kuhar, ozbiljno se u posljednje vrijeme posvetio sušenju svega iz mora i pripremio nam sušenog mola i cipla na starinski.

Marko Miščević

Pripremali smo tunu, jednu od najcjenjenijih morskih delicija i donosimo vam sjajne recepte za njenu pripremu.

Zadar 26092017
TUNA
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Tržnice su prepune krušaka, a grane se u voćnjacima savijaju krcate slasnim plodovima. Mi smo odlučili od njih napraviti jako fine kolače i slana jela koja će vas iznenaditi okusom!

Pozivamo vas da prolistate novu Dobru hranu dok ispijate jutarnju kavicu, želimo čuti vaše mišljenje zato nam javite kako vam se svidio naš magazin ovog puta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:31