Razlog je vrlo jednostavan: u ugodnom ambijentu koji nosi ime sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva (gušter), nude se divote za sva osjetila.
Nakon što udarac u gong označi podne, kreće dnevni program koji ubrzo biva ispunjen zvucima glazbe poznatih DJ-eva (uz šum valova u pozadini), šuštanjem mjehurića od perlanja šampanjaca, zvukova miješanja ludih koktela za koje su zaslužni vrhunski koktel majstori te, ono što je nama bilo najprivlačnije: mirisa koji su dopirali iz stanice za kuhanje na plaži.
U kuhinji Gooshter Beach cluba, budući da se nalazi na samoj plaži, odabrali su koncept street fooda koji spaja kuhinje s Dalekog istoka i Južne Amerike. Predlažemo da probate hrskavu Nori tunu uz šalšu od manga, kineske rezance od jaja ili prženu rižu uz prženo povrće u woku.
Ako ste raspoloženi “samo” za sendvič, tada kušajte Gooshter sendvič od kruha spravljenog na pari s pirjanom svinjetinom, povrtnim relišeom, crvenim kupusom začinjenim korijadnrom...
U Gooshteru će i sladokusci doći na svoje, pa uz vrhunski sladoled i sezonsko voće mogu naručiti Churrose posute šećerom i cimetom, s dulce leche ili čokoladnim umakom, ili pak nešto egzotičnije poput Baka Bane s maslacem, ljutim kikiriki umakom i sladoledom od vanilije.
Hrana se poslužuje i u pletenim košarama i kutijicama za van, što dodatno odražava street food koncept Gooshtrea.