SMJEŠTEN U JELSI

HVARSKI STEP UP: Restoran u kojem se, uz originalan fast food, toče i vina najboljih lokalnih vinara!

Tko kaže da se uz more ne može pojesti jako dobar burger?

Dapače, od smjese čija se receptura pomno čuva, u domaćim pecivima koja se peku od ranog jutra. A gdje? Pa u Jelsi na otoku Hvaru otvoren je Step Up, restoran za koji njegovi vlasnici, Darija Grgičević Huljić i Josip Huljić, kažu kako nije pretenciozan, niti mu je jelovnik golem, ali ono što se dobije na tanjuru, odnosno drvenoj paleti, najpošteniji je finger food koji se može probati na otoku.

Mislimo da je izjava preskromna, jer na jelovniku, koji je složio chef Uka Prenkolnikaj, osim burgera i pizza nalaze se zalogajčići od tikvice s pršutom i mozzarellom, tortilje od piletine, povrća i čilija te hladne i osvježavajuće riblje salate, a kebab na pjat s feta sirom te ljutim i slanim umakom postao je hit među gostima. - Otvarajući Step Up htjeli smo turistima ponuditi ono što Jelsa nema, uz dozu originalnosti i “udicu” za mlađe goste.

Znali smo da je hamburgeru i pizzi mnogima teško odoljeti, ali ujedno smo htjeli da oni koji ih kod nas pojedu, kažu kako su drukčiji nego drugdje - kažu supružnici Huljić. Uz originalni fast food u Step Up-u nude se i vina na čaše najboljih lokalnih vinara: Tomić, Carić, Zlatan Otok, a ljubitelje piva ugodno će iznenaditi širok izbor svjetskih i domaćih etiketa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:46