SAVRŠEN POČETAK DANA

INSPIRATIVNA ŠALICA KAVE: Spojite se uz kavu i stih u vlastitom domu, svakog dana!

 Getty Images/iStockphoto
Uz Julius Meinl aparat za kavu, dvije originalne espresso šalice i vrhunske mješavine arabice i robuste u Inspresso kapsulama, početak dana uz inspirirajuću šalicu kave nikada nije bio ugodniji.  Uz ovu vrhunsku kavu, koju Julius Meinl aparat nepogrešivo isporučuje uvijek isto kremastu, mirisnu i ukusnu, svakoga dana pokažite osjećaje dragim osobama. Julius Meinl Starter paket potražite u Interspar i Elipso trgovinama.

Inspirativne priče započinju inspirirajućom kavom, a za to vam je potreban Julius Meinl Starter paket. Započnite dan u toplini vlastitog doma izvrsnom šalicom vrhunske Julius Meinl kave koja će probuditi sva vaša osjetila, ali i inspirirati vas da pokažete osjećaje dragim osobama.

U Starter paketu nalazi se aparat za kavu, dvije prelijepe, crvene espresso šalice te ukupno šezdeset Inspresso kapsula, kompatibilnih i s Nespresso aparatima, koje donose tri vrste okusa vrhunskih arabica i robusta:

Espresso Crema je kombinacija vrhunske arabice iz Nikaragve i Hondurasa, obogaćena dodirom isprane azijske robuste bogatog tijela, intenzivnog okusa i uravnotežene kiselosti.

Ristretto Intenso je spoj južnoameričke i istočnoafričke arabice s dodatkom lagane azijske robuste, snažnog, intenzivnog okusa.

Lungo Classico je jedinstvena 100% arabica iz Brazila i Kolumbije, umjerene jačine, blagog intenziteta i kiselosti.

Starter paket je dostupan po cijeni od 799,99 kuna u svim Interspar i Elipso trgovinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:47