DOBRA HRANA NA RIBARNICI

JEFTINO I UKUSNO: Pet ribljih jela koja su sve samo ne dosadna!

Privatna arhiva

Pripremili smo inćune, lokarde, osliće i ciple! Izaberite svoje favorite i pripremite malo drugačija jela!

Na kraju krajeva, vješta i maštovita domaćica hvalisati se može i onim što je pripremila od siromašnih namirnica. U tome i jest čar kuhanja, od malo i od manje vrhunskog učiniti pravu raskoš i zadiviti goste. Oslić ala bakalar nije bakalar, ali ako se pripremi kako treba, neki manje iskusni neće ni primijetiti da jedu kopiju blagdanskog klasika. Brudet također može biti kraljevski obrok jer se sastoji od više vrsta riba, poput malih kokota, arbuna, skuše, oslića, ugora, mačke, tabinje, sipe..., umak od pelata s lukom i češnjakom obogaćuje se mediteranskim začinima, a najbolje ga je poslužiti uz palentu. U nju, pak, možete dodati naribani parmezan ili sipino crnilo za drugačiji okus i look!

Pečene lokarde s umakom od kapara

Privatna arhiva

Juha od oslića i cipla s krumpirom i koromačem

Privatna arhiva

Sendviči s oslićem u kukuruznom brašnu

Privatna arhiva

Frigani inćuni s miješanom salatom

Privatna arhiva

Srdele na brudet

Privatna arhiva
 

Svidjeli su vam se recepti? Pročitajte još:

ISPROBANI RECEPTI: Savršeni okusi manje ekskluzivnih riba

 

Iz drugih medija

Izdvajamo